Astro

Neca Falk je rojena upornica in genialka. A drugačna pač ne more biti ...

Andreja Novak
4. 8. 2020, 13.16
Posodobljeno: 4. 8. 2020, 17.38
Deli članek:

Priljubljena glasbenica Neca Falk, ki je pred dnevi praznovala sedemdeseti rojstni dan, je rojena 19. julija 1950.

revija zvezde
neca falk

Kakšna je?

Neca je komunikativni dvojček po horoskopu in ekstravagantna ter nenavadna ženska, vedno polna energije, kadar prisluhne sebi in je iskrena z vsem, kar se dogaja v njej. Uran se namreč močno drži Sonca, kar pomeni, da ji intenzivne in genialne ideje dajejo podporo za osebno življenje in notranjo moč.

Njeni karmični talenti so vedno povezani v odnosih, z ljudmi in zaradi njih je ustvarjala. Lahko, da jo odnosi bremenijo, saj zaznava številne nianse v čustvih in čutenju, a ko je potrebno, zna priti z močno energijo na plan in narediti red čisto po svoje.

Njena domišljija ne pozna meja. V delu, s katerim ustvarja za druge, je praktična, sistematična in sočasno ji uspe, da z veliko ljubeznijo aktivira tudi upornost, ki ji je velikokrat v preteklosti pomagala uresničiti zastavljene cilje in se ne ukloniti tistim, ki vedo manj od nje ali ne razumejo njenega dela. To ji podpirata Venera in črna uporniška luna v znamenju bika.
Da hitro razmišlja in je kreativna tako v idejah kot v izgovorih, ji omogoča Merkur tudi v znamenju dvojčkov. Lahko, da je bila zaradi tega včasih prehitra in so se ji izmaknile priložnosti, ki so zahtevale potrpežljivost. Ponosna je na svojo kreativnost in na vse svoje dosežke, saj ji Luna in Pluton v levu dajeta močno samozavest in srečo v ustvarjanju.

A navzven, za stik z ljudmi, ima zelo občutljive energije. S Kironom, planetom zdravljenja v strelcu, je ustvarjala svojo kariero. Občinstvu je tankočutno približala marsikatero tematiko. Zaznavala je vse njihove reakcije, zato se jim je lahko skozi interpretacijo čisto približala. Severni lunin vozel v ovnu ji daje podporo za dobro fizično počutje in pri tem jo podpira intenzivna rdeča barva.

an
Rojstna karta Nece Falk

Kaj ji prinaša leto 2020?

Neca je v tem obdobju bolj čustvena in vse doživlja globlje, kot bi sicer. Leto 2020 ji je prineslo podporo javnosti, večji vpliv in pozitivno vlogo usode. Organizirali so se tudi drugačni družinski temelji in spremembe so ji prinesle novo energijo in srečo. Do konca leta 2021 se ji bodo okrepile prijateljske vezi in uredili nekateri javni dosežki in statusi, s februarjem 2022 pa se ji obeta bolj dinamična podpora energij za obdobje dveh let.

Odlični datumi za njo:  28. 8. 2020, 29. 10. 2020, 9. 11. 2020, 16. 11. 2020, 3. 12. 2020, 11. 1. 2021

Pazljivo: 11. 10. 2020, 28. 11.–2. 1. 2021

Le nekaj dni pred svojim okroglim jubilejem je umetnica dala enega od rekih intervjujev, v katerem je o sebi razkrila marsikaj doselj neznanega: 70 let najbolj znane slovenske rdečelaske