Astro

Horoskop za nedeljo, 10. maja

Andreja Novak / Dobra karma
10. 5. 2020, 06.44
Posodobljeno: 10. 5. 2020, 08.01
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne boste še polno pripravljeni na akcijo. Pričakujete pa lahko klice prijateljev, ki bodo potrebovali vašo pomoč. Ne odrecite jim tega, saj je sedaj čas za dobro povezovanje. 

Bik
Samozavestni boste in to kazali z vsako besedo in dejanjem. Lahko, da se boste sprli, saj boste želeli upoštevanje na vsakem koraku in ne boste sprejemali drugačnega mnenja. 

Dvojčka
Čustva in srčna harmonija vam ne bo na prvem mestu. Močno voljo in um boste usmerili v bolj tehnične zadeve in pri tem pozabili na tiste, ki bodo čakali na vašo naklonjenost. 

Rak
Ne bojte se načrtovati na dolgi rok, ohranite pa fokus na svojem življenju, da vas spremembe v okolici ne bodo takoj odmaknile od napredovanja v pravo smer. 

Lev
Konkretni boste v svojih izjavah, pa tudi hitri v dejanjih, zato si boste pridobili naklonjenost nekaterih ljudi, ki so vas do sedaj imeli za mlačneža. Nadaljujte. 

Devica
Čas bo, da se preusmerite v harmonično sodelovanje in sprejmete pomoč tudi od ljudi, od katerih nikakor ne pričakujete, da so vam naklonjeni. Bodite odprti za ideje. 

Tehtnica
Poskrbite za svojo svobodno gibanje, čutenje in se posvetite resnično svoji optimalni osvoboditvi iz vsega, kar vas je še iz preteklost obremenjevalo. Odgovorni bodite zase. 

Škorpijon
Nestrpni boste do vsega, kar se bo dogajalo, čeprav ne bo nič prav povezano z vami. Sprejmite dejstvo, da ne morete imeti vsega pod kontrolo in se raje sprostite in fokusirajte nase. 

Strelec
Imeli boste podporo od najbolj nenavadnih ljudi in prijateljev. To vam bo dalo moči, da boste vztrajali v nekaterih stvareh, kjer do sedaj no pokazale večjega uspeha. 

Kozorog
Začnite razmišljati o svoji življenjski poti in kaj vse lahko naredite sami. Šele potem se osredotočite na sodelovanje, ko boste stabilni v svojem doživljenju in zavedanju. 

Vodnar
Imejte fokus na svoje korake in svoje cilje, vse ostalo dajte malo na stran ali pozabite. Ne pustite se zaplesti v nič, kar ni zares nujno in za vas koristno. Na dolgi rok boste veseli. 

Ribi
Sledili boste drugim, kar mogoče ne bo najbolje v tem kaotičnem času. Sledite raje notranjemu miru in zadovoljstvu ter ga poskušajte dovolj jasno pokazati navzven.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja