Astro

Usodna privlačnost in fatalne kombinacije astroloških znakov

tp
8. 5. 2020, 13.13
Deli članek:

V astrologiji obstaja nekaj kombinacij nebesnih znakov, za katere pravijo, da so primer velikih strasti in čustev oziroma primer zveze, ki se ji tako rekoč ni mogoče izogniti.

pixabay
ljubezen

Pa si poglejmo, med katerimi znaki se vžge astro magnetizem, ki se mu ni mogoče upreti.

Oven in tehtnica

Iskrice se prižgejo že pri prvem srečanju. Energija in spolna privlačnost ovna ter subtilen šarm in prefinjenost Tehtnice ustvarjajo veliko kemijo. Zveza za predstavnike obeh znakov predstavlja velik izziv, ki se mu je težko upreti. V odnosu lahko nastanejo težave, ko začne ovna motiti to, kar je za tehtnico značilno – dostojno obnašanje in življenje po pravilih. Po drugi plati pa bo Tehtnica čedalje bolj želela svojega partnerja spremeniti »na bolje«. Za uspeh v zvezi se morata potruditi oba znaka, ki ju je narava obdarila s popolnoma različnimi lastnostmi, a tudi z nepopisno medsebojno privlačnostjo.

Bik in škorpijon

Ko se nežni bik odpre pred škorpijonu in začuti njegovo neizmerno življenjsko strast, se med znakoma rodi velika seksualna želja. Ob rojstvu ljubezenske zveze se nikakor ne moreta nasititi eden drugega, vendar pa so tudi konflikti neizbežni. Bika utrudi škorpijonov tempo, medtem ko škorpijona začne motiti bikova pasivnost. Če se strast iz spalnice usmeri v skupna druženja s prijatelji, se zadeve lahko popravijo.

Dvojčka in strelec

Privlačnost med tema dvema znamenjema ni samo fizična, temveč se odraža tudi na mentalnem nivoju. Radovedni dvojček in filozof strelec obožujeta medsebojne pogovore. Pa vendar lahko strelci precej zjezijo dvojčke, če preveč poudarjajo, kako oni vse najbolje znajo, a tudi dvojčki s svojo nonšalanco in nagnjenostjo k opravljanju strelcev ne navdušujejo. Rešitev je v skupnih potovanjih.

Rak in kozorog

Rakova občutljivost in kozorogova moč predstavljata magično kombinacijo, ki sproži pravi ljubezenski vulkan. Ni ga mogoče ustaviti oziroma pogasiti, sploh pa ne ignorirati. Strast lahko malce oskruni rakov občutek, da ga kozorog občasno ignorira, kozoroga pa lahko zmoti nesamostojnost čustvenega raka. Ves čas se morata opominjati, da nista samo partnerja, temveč tudi ljubimca.

Lev in vodnar

Kralj svojega teritorija lev se ne more upreti vodnarjevi svobodomiselnosti in temu, da priznava samo svojo avtoriteto. Uporniški duh navdušuje leva, vodnarja pa zlasti levova karizma. Seveda pa lahko levovo preveliko hlepenje po pozornosti in vodnarjevo upiranje vsem družbenim normam pripeljeta do težav. Rešitev pred težavami morata poiskati v postelji, daleč stran od ostalih.

Devica in ribi

Devica ima rada red, riba ne mara rutine, kar je dovolj, da se ti dve nasprotji pritegneta. Zvezo oba razumeta kot način, da en drugemu spremenita življenje: Devica želi naučiti ribo organiziranosti, riba pa bo devici pokazala, kako naj se sprosti. Prav ribina sproščenost lahko v nekem trenutku zmoti devico, ki pa bo s pretiranim nadzorom zmotila drugo stran. Zvezo reši pripravljenost na kompromis. 

Ljubezen ni samo kemija. Je tudi energija, nebo, zvezde, planeti!