Astro

Horoskop za petek, 1. maja

Andreja Novak / Dobra karma
1. 5. 2020, 07.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Posvetite se odnosom, s pomočjo drugih boste namreč ustvarili tudi svoje sanje. Samski ovni komunicirajte, saj lahko tako še danes spoznate svojo sorodno dušo.

Bik  
Ne zanemarite ljubezni, strasti in odnosa, ki veliko obeta za prihodnost. Skozi dotike in sproščenost se bo odpirala nova pot spoznavanja sebe in sproščenega dobrega življenja.

Dvojčka
Ne pozabite danes na svojo varnost, izogibajte se dela z elektriko in pozornost v avtomobilu. Lahko se vam dogajajo tudi malo nenavadne, težje razložljive stvari.

Rak
Lahko da boste notranje nemirni, občutljivi in nepredvidljivi. Začeli pa boste krepko delati na tem, da se čimprej uresničijo določene stvari, ki vam res pomenijo največ.

Lev  
Vse bolj si želite bližine in skupnega miru, ki pa nekako še ne bo prišel. Z vsem srcem se boste predali poslovni nalogi, ki vam bo okrepila voljo do večjih pozitivnih sprememb.

Devica  
Ohranite pozitivno usmeritev in delujte iz vizije, kaj si želite v prihodnosti, ne samo iz danega trenutka. Prisluhnite prijateljem, ki imajo za vas resnično koristno sporočilo.

Tehtnica  
Koristno je, da vidite vso podporo, ki jo imate v okolju za pozitivne poslovne, delovne spremembe. Je pa sedaj čas, da vi sami popolnoma spremenite pričakovanja od življenja.

Škorpijon  
Karmične, stare prepreke v ljubezni bodo v tem tednu še bolj vidne. Ne boste mogli zadihati ali se s kom v miru pogovoriti, saj ste ohranili stike s čisto napačnimi ljudmi.

Strelec   
Možno je, da se bodo na hitro prekinila določena sodelovanja, kar pa vam bo na dolgi rok koristilo, saj se boste lahko posvetili stvarem, ki so za vas pomembnejše.

Kozorog  
Ne “vrtajte” v čustva drugih, ker sedaj ni čas, da ste razumevajoči z drugimi in da jim pomagate pri njihovem dobrem počutju, temveč je pomembno, da sebe postavite na novo.

Vodnar  
Dobre ideje za odličen poslovni uspeh boste uspeli uresničiti s hitrimi in predvsem novimi ljudmi, s katerimi ste na isti valovni dolžini. Ne oklevajte, pokličite jih.

Ribi  
Sprostitev in kakršnakoli umetnost vam bo okrepila smisel lastnega življenja. Šele potem si boste lahko začeli predstavljati zares pozitivne spremembe v življenju.