Astro

Horoskop za sredo, 8. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
8. 4. 2020, 06.33
Posodobljeno: 8. 4. 2020, 07.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Umirite se, prisluhnite okolici in bližnjim, da boste lahko pravočasno ukrepali. Trmoglavljenje v svojo na videz optimalno smer se ne bo končalo tako, kot si želite.

Bik  
Polna luna vam daje možnost razrešitve zmede v odnosih, ki so vam pomembni. Zato si dovolite jasno pokazati svoja ljubeča čustva in namere, ki jih imate z bližnjimi.

Dvojčka    
Ne hodite nikamor, kamor si resnično ne želite. Povsod boste bolj v centru pozornosti, kot bi si želeli in ne boste mogli skriti svojega razpoloženja in dolgočasja.

Rak    
Ne pretiravajte s pomočjo drugim, dokler imate še s sabo delo. V nekaterih pogledih vam namreč gori voda, nujne stvari, ki jih je treba razrešiti čimprej. Ne odlašajte.  

Lev  
Čuvajte denar in svoje materialne dobrine. Ne zaupajte nikomur, tudi najbližnjim ne, če se ne želijo pogovoriti o situaciji in načinu, kako bi v skupno dobro to razrešili.

Devica  
Če ni potrebno, se ne izpostavljajte. Kaj hitro bodo namreč na plano prišla dejstva, ki ste jih namerno zamolčali in napačno presodili. Težko se boste za nazaj izgovarjali.  

Tehtnica  
Polna luna v vašem znamenju bo aktivirala globlje čutne talente. Odsanjali boste svoje teževne odnose in preko sanj spoznali, kaj vam je sedaj potrebno narediti.

Škorpijon  
Ne reagirajte iz svojih navad, saj je čas, da jih presežete. Tako se boste sprostili vseh strahov in notranjih predvidevanj, ki vas bolj mučijo, kot vse zunanje spremembe.

Strelec   
Popazite na svoje zdravje, saj vas lahko psihični in čustveni pritiski fizično izčrpajo, da boste težko prišli na zeleno vejo. Ne lotevajte se novih stvari dokler se vam stanje ne izboljša.

Kozorog  
Zaupajte si in ohranite svoje skrivnosti pri sebi. Tudi ne dajajte osebnih nasvetov tistim, ki ne prosijo za njih. Na ta način boste veliko bolje in hitreje napredovali povsod.

Vodnar  
Bodite odzivni na dogajanja in komunicirajte, četudi se vam ne bo dalo. Pomembno je, da ste na tekočem z uradnimi spremembami, da uredite vse nujno  potrebno.

Ribi  
Občutljivi boste na besede in to vsepovsod. Nič ne bo šlo mimo vas, kot  da imate na sebi magnet, ki pritegne številne komentarje in nemir iz okolja, ki vas izčrpava.