Astro

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni 8. aprila

Andreja Novak
7. 4. 2020, 09.00
Posodobljeno: 7. 4. 2020, 09.52
Deli članek:

Lunin cikel močno vpliva na človeško podzavest in razpoloženje, in ker se tem vplivom ne moremo izogniti, je smiselno, da se jih začnemo zavedati in jih izkoriščati v svoje dobro.

Profimedia
polna luna

Najmočnejše energije Luna oddaja ob ščipu in mlaju. Posvetimo se jim in vpijmo njihovo moč. ...

8. aprila, ko ob 4.35 nastopi polna Luna v tehtnici, je prva priložnost, da vplive Lune obrnemo v svoje dobro in zasijemo s podporo energij - se odpremo praznovanju življenja.

Obred je močno sprejemanje podpore svetlobe skozi energije Lune za notranjo in zunanjo lepoto, harmonijo ter za ljubeče intimne odnose.

Pa pojdimo korak za korakom ...
Lunin A – za samske in B – za pare: obred praznovanja harmonije in ljubezni:
Optimalen čas za izvedbo obreda je med 21. in 24. uro.
Dobro je, da imate poldragi kamen žad in masažno olje. Če nimate žada, lahko uporabite čim bolj prozoren poldragi kamen. Če nimate posbnega masažnega olja,  uporabite navadno olivno olje, v katero na mero 0,5 dcl dodajte nekaj kapljic naravnega eteričnega olja sivke in/ali limone in/ali grenivke.
A 
1. Pripravite lunin kotiček s standardnimi potrebščinami: lunin planer ali bel list papirja, pisalo in svečo. Stuširani, z umitimi lasmi in oblečeni v udobna oblačila se pripravite na zmenek z energijami.
2. Zaprite oči in začutite, da so energije svetlobe že z vami. Dovolite, da vam svetloba pokaže najbolj čisto obliko ljubezni, ki vas objame in skozi kožo na obrazu in dlaneh prehaja v telo. Če na plan prihajajo negativna čustva, misli ali podobe, jih vmes zapišite na list papirja, saj jih s tem odstranite iz energij. Vztrajajte tako dolgo, da začutite, da sedite v energijah čiste ljubezni, ali vsaj petnajst minut.
3. Z masažnim oljem si počasi, nežno zmasirajte obraz, vrat spredaj in zadaj ter ramena, na koncu tudi dlani. Z zaprtimi oči še vsaj pet minut čutite ljubezen na koži.
4. Z žadom greste počasi in nežno po vseh točkah, ki ste jih prej z oljem zmasirali, tudi dlani, tako da z njim poglobite energijske sledi ljubezni na sebi, v sebi.
5. Če ste vmes spontano dobili kakšno spoznanje, idejo, uvid, ga zapišite v planer, popisan list pa raztrgajte na drobne koščke in s tem obred zaključite.
Tako kot ste danes delali obred, si lahko dnevno nanašate kremo na obraz, olje na telo ... Ko hranite telo tako ali drugače, ste v stanju čiste ljubezni.


B

Pari si danes vzemite čas za dvojino.
Z masažnim oljem drug drugega zmasirajta tako, da tisti, ki masira, za oba sprejema podporo Lune za čisto ljubezen in to skozi masažo  predaja naprej partnerju. Nežna, počasna, a čvrsta masaža z oljem naj traja vsaj petnajst minut, nato gresta še petnajst minut skozi vse že namazane dele telesa z žadom. Obvezno zamenjajta vlogi, da se energije harmonizirajo in da oba sprejemata skozi dajanje in obratno.
Sprejmite vso najlepšo podporo Lune, ki bo v vas odsevala lepoto vaše duše.