Astro

Horoskop za petek, 20. marca

Andreja Novak / Dobra karma
20. 3. 2020, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Samski ovni imate priložnosti sprejeti ljubezen v svoje življenje in začeti življenje čisto na novo. Vsi pa boste imeli moč prestopiti stare vzorce lenobnosti in apatije.

Bik
Bodite pozorni na svojo moč misli in odločitve, ki jih boste sprejemali. Razmislite, kako bi res radi od življenja. Priložnost imate prestopiti ponavljajoče se lastne napake.

Dvojčka
Zaželeli si boste spremembe in našli boste skupne rešitve za več področij življenja. Dober način, ki ga boste tudi kasneje lahko s pridom izkoristili, saj prinaša rezultate.

Rak
Precej bolj čustveni boste in lahko, da boste mogli razrešiti nekaj bolj delikatnega z domačim ali pa se izogniti težavam, ki jih domači ustvarjajo brez vas, pričakujejo pa, da jih vi rešite.

Lev
Ko boste temeljito razmislili o vsem, kar je potrebno urediti, spremeniti in kar si vi želite, boste to sposobni izraziti tudi svojim najbližjim. To bo prvi pravi korak naprej.

Devica
Če ne boste domačim ali prijateljim povedali, kaj vas muči in poprosili za pomoč, boste postali precej nestrpni in nesramni, kar pa bo vse skupaj še poslabšalo.

Tehtnica
Rahlo vas bo zabaval ves cirkus, a ne bo vam težko iti čez vse to, ker imate dober svoj cilj, ki je vsak dan bližje. Vztrajali boste v svojem načinu delovanja, ki vam daje mir in pogum.

Škorpijon
Zaupanje je tisto, ki se ga učite iz vseh vidikov. A ker vi sami večkrat obrnete hrbet brez, da bi se tega sploh zavedali, potem imate v sebi karmično seme nezapanja.

Strelec
Sedaj ni čas, da se umikate od svojih odgovornosti, temveč odprto, iskreno in čimprej naredite vse, kar ste dolžni narediti. Če imate otroke, je pomembno, da se z njimi pogovarjate.

Kozorog
Naj vas ponos, napuh ali nečimrnost ne “odnese”, saj vas lahko prevzame večji glamur in nekatere lastnosti, s katerimi si boste vse, kar ste s srcem zgradili, zrušili.

Vodnar
Lahko, da se bodo ohladila določena vroča čustva, ki jih bo realnost čisto zbanalizirala. Krut vsakdanjik bo zahteval fokus na bistvene stvari, zato boste spustili dramo.

Ribi
Razmislite o dobrih spremembah, ki si jih želite, da boste pripravljeni se odpreti spremembam, ko bodo potrkale na vaša vrata. Odločitve za boljše življenje so tukaj.