Astro

To so načini zapeljevanja devetih numeroloških tipov

sn
18. 3. 2020, 10.00
Deli članek:

Morda dejstva, da vas nekdo osvaja, niti ne prepoznate, saj je načinov res veliko?

Reuters
Moški iščejo romantiko izven zakonske zveze, zdravstvene težave partnerja pa jemljejo kot dovolilnico za afero …

Če poznate rojstni datum osebe, za katero se vam zdi, da vas »ima na piki«, težave s prepoznavanjem osvajalskih teženj odpadejo, tako da vam bovedno marsikaj veliko bolj jasno, kot če tega članka ne bi brali.

Pripravili smo vam namreč vodič po osvajanju numeroloških tipov in tudi navodila, kako število izračunati.

Izračun

Datum rojstva je 17. 6. 1972; če seštejemo vsa števila (1 + 7 + 6 + 1 + 9 + 7 + 2), dobimo število 33, nato seštejemo 3 +3 in dobimo končno število 6.
Število 1
Ko si zada neko nalogo, postanete točka na zemljevidu in s padalom se bo začel hitro spuščati proti vam. Pristop je inovativen in rad odloča, kam bi šla in kaj bi počela.
Število 2
Zelo potrpežljiv osvajalec ali zapeljevalka, ki pa včasih ne vidi cele slike. Arhetip osebe, ki ji sledi, se dostikrat veže na tip matere ali očeta, in če ne boste povzročali drame, boste prava oseba.
Število 3
Družaben, ustvarjalen in igrivo humoren. Rad ima polnokrvne ženske, ona pa prave moške, ki vedo, kam pes taco moli. Če se radi igrate in plešete, se pustite omrežiti.
Število 4
Mogoče bo skromen v izražanju besed ljubezni, vendar boste imeli njegovo ljubezen na dlani, ko bo popravil razmajana vrata, in njeno, ko bo treba zamesiti štruklje.
Število 5
Pisani metulj bo odletel zelo daleč, če boste prezgodaj omenjali otroke in dom. Ne mara privezanosti in želi lahkotnost v zvezi. Rad se hitro poteši in že odbrzi.
Število 6
Rad ima udobje doma in iskreno želi občutiti toploto ognjišča. Je odgovoren, predan in malce zaščitniški. Pritegnili ga boste z lepoto in toplino. Osvojiti boste morali tudi njegove oziroma njene starše in prijatelje.
Število 7
Če radi na glas razmišljate o življenju, bo odličen spremljevalec. Seveda bosta porabila pol ure, da se bosta odločila, kateri film si bosta ogledala in ob kateri uri, in včasih bo izginil kot kafra. Zabavajte se ta čas po svoje.
Število 8
Ima jasno predstavo, kaj želi od partnerske zveze. Ko bosta sklenila zavezo, bo dopolnil sliko o sebi, kako uspešen partner in mož je oziroma kako sanjska žena je.
Število 9
Dramatičen, šarmanten in sočuten osvajalec sveta bo osvojil tudi vas. Bog ne daj, da nimate idealov v življenju. Rad potarna, kako ga nihče ne razume, in če preveč tarna, ulovite prvi taksi, ki pelje mimo.