Astro

Horoskop za četrtek, 19. marca

Andreja Novak / Dobra karma
19. 3. 2020, 06.37
Posodobljeno: 19. 3. 2020, 08.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Zvezde vas bodo podpirale v smeri polnega izkušanja svoje moči, ki pa je ne izkoriščajte za prepire in vplivanja na druge ljudi, temveč zgolj za svoje preboje.

Bik
Uporabite notranjo moč zato, da spremenite svoj čustveni začarani krog, v katerega ste se ulovili preprosto zato, ker ste pozabili gledati vse dobre stvari, ki vam jih življenje ponuja.

Dvojčka
Problemi drugih vas trenutno preveč bremenijo, zato se čisto odklopite od spremljanja težav vseh tistih, ki jim ne morete pomagati. Uredite svoj dom in sebe.

Rak
Sledite sebi, svojim navadam in načrtom, da tudi v napornejših okoljih in časih izbrusite svoj karakter in se prizemljite v tem, v kar verjamete. Ne popuščajte okolju.

Lev
Lahko, da boste žalostni zaradi določenih odnosov z bližnjimi, ampak žal je tudi to je del življenja, ki vas pa posredno usmerja na bolj svobodno in srečno pot za vas osebno.

Devica
Čeprav razumsko veste, kje so težave in kaj bi vi morali spremeniti, se temu načrtno izogibate, kot da vas bo kaj manj, če kdaj priznate svojo zmoto. Odprite srce sebi in bližnjim.

Tehtnica
Potrebno bo zaključiti eno stvar, preden se odprejo vrata za naprej. Življenje vam bo postalo dogodivščina in precej naporni boste za tiste, ki vas radi obrekujejo in iščejo napake.

Škorpijon
Preverite stanje vaših pomembnih ljudi, da jih ne boste samo izkoriščali za pomoč, saj lahko, da vas imajo počasi dovolj in boste mogli najti druge zaveznike ali ekipo.

Strelec
Lahko, da bo prišlo danes do prepira, pri katerem bodite realni in ne reagirate iz občutkov občutljivosti in užaljenosti. Opravičite se, če ne želite hujših reakcij in težav.

Kozorog
Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo in začeli boste spoznavati, kako velik vpliv imate na svoje okolje in da vas imajo ljudje radi. To vam bo v veliko zadovoljstvo.

Vodnar
Pozabite na sisteme, ki vas želijo s strahom obvladovati. Prihaja obdobje vaše umske regeneracije in življenje se bo popolnoma drugače obrnilo, kot ste pričakovali.

Ribi
Ne morete več čakati drugih, da naredijo svoje stvari in ste potem vi na vrsti. Težko se motivirate, če v odnosih ne čutite podpore, zato ste pripraviljeni na spremembe.