Astro

Horoskop za ponedeljek, 16. marca

Andreja Novak / Dobra karma
16. 3. 2020, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Optimizem se vam bo začel vračati, še posebej na delovnem mestu ali v družbeno koristnem delu. Imeli boste ideje, kako priti do večjih uspehov preko institucij.

Bik
Ponosni boste nase in na svoje uspehe. Pazite pa, da vam slava ne udari v glavo in ne izgubite zdrave perspektive, saj vas nekdo opazuje, kako sodelujete in komunicirate.

Dvojčka
Čustveno se boste odprli določeni osebi, ki lahko, da vas bo prosila za pomoč, potem pa se bo izkazalo, da je ona bolj pomagala vam. Odprite srce, nič ni narobe z ljubeznijo.

Rak
Dopoldne boste malo zmedeni, pretirano zgovorni in nič vam ne bo šlo dobro od rok. Ne trudite se, saj boste popoldne vse nadoknadili in naredili še več, kot je bilo potrebno.

Lev
Najraje boste v tišini, saj boste imeli dovolj dela s svojimi čustvi in vsem, kar se vam trenutno spreminja. Težko se boste skoncentrirali na delo, a ne bo nihče opazil vaše odmaknjenosti.

Devica
Ljubezenske iskrice bodo lahko preskočile, še posebej pri samskih devicah. Odprti boste za spremembe na čustvenem področju, zato bodo povabila na kavo deževala.

Tehtnica
Želeli boste delovno učinkovitost, a vam bodo čustva in radost do življenja motile jasen tok misli. Razpršeni boste in komajda naredili nujne stvari. Naredite si urnik dela.

Škorpijon
Precej dela ste si nakopali na glavo in premalo ljudi razume, kaj želite narediti. Ne zalagajte svojega denarja v projekte, ne glede na to, kako mamljivi se vam zdijo izidi.

Strelec
Čutili boste pritisk in vznemirjenje. Pazite, da ne popijete preveč energijskih napitkov ali kave, še posebej tisti, ki imate težave z visokim pritiskom. Izogibajte se rdeče barve.

Kozorog
Počasi sprejemate novo stanje in sproščenost, ki se pojavlja v vas. Vse več energije imate in danes boste polni dobrih in kreativnih idej, ki si jih zapisujte za v bodoče.

Vodnar
Za nalogo si boste zadali, da uredite čustva in svoje osebno življenje, kar pa ne bo tako enostavno kot pričakujete, saj ni vse odvisno od vas in tudi vi se spreminjate.

Ribi
Želeli si boste, da vas opazijo oz. da vaše delo in pojava postane bolj vidna. Dovolj imate skrivanja v senci in povprečnosti, v katero nikakor ne spadate. Stopite korak naprej.