Astro

Horoskop za četrtek, 12. marca

Andreja Novak / Dobra karma
12. 3. 2020, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Ne bodite tako zaupljivi, da vam danes ne podtaknejo nekaterih poslovnih težav, ki se jih ne boste rešili tako hitro. Zato prisluhnite vsemu, kar se bo dogajalo okoli vas.

Bik
Če greste na pot, dobro preglejte vse, kar potrebujete s sabo, saj boste danes bolj raztreseni in zmedeni, kot običajno, kar lahko vaši tekmeci izkoristijo v svoje dobro.

Dvojčka
Razrešite nekatere težave preprosto na način, da se z vpletenimi iskreno pogovorite. Danes je odličen dan za to. Tako se boste tudi rešili nekaterih starih občutkov krivde.

Rak
Izogibajte se alkohola, ki vam lahko uniči vse, kar imate v tem trenutki. Stara, globlja čustva bodo prišla na plan in na vas je, kaj boste z njimi naredili. Pazljivo, da vam ne bo žal.

Lev
Nikomur ne boste želeli razkriti, kako globoko ranljivi ste in da resnično potrebujete mir in toplino. Veselili se boste pomladi, ki pa žal ne bo prinesla bistvene spremembe.

Devica
Vse boste imeli pod kontrolo in z lahkoto se boste pogovorili o vsem, kar želite. Zato pozor, določen odnos lahko začnete na novo, še posebej z mamo ali spominom na njo.

Tehtnica
Sproščeni boste in v dobri koži. Zadovoljstvo bo tisto, ki vam ga bodo zavidali, vi pa tega še opazili ne boste. Metuljčki v trebuhu vam oznanjajo bližnjo novo ljubezen.

Škorpijon
Čustva vas bodo zajela, pa če si boste priznali ali ne. Ne glede na vaša dejanja, bodo vsi opazili spremembo, tudi oseba, ki jih bo izzvala, zato je bolje, da jih odprto pokažete.

Strelec
Danes imate voljo in moč narediti nekatere pomembne korake naprej. Pokazali boste svoj interes v večji meri, za kar boste lepo nagrajeni. Tako v poslu, kot med prijatelji.

Kozorog
Ljubezen vam bo zmešala hormonsko ravnovesje in bonton vam ne bo več služil. Ne bo vam žal, da se boste osmešili in pretiravali v vseh pogledih z osebo, ki vam je ogrela srce.

Vodnar
Čustvena nihanja vam bodo ovirala jasne misli in težko boste sledili vsemu, kar se bo dogajalo v službi. A ne skrbite, vsi vam bodo pogledali skozi prste, saj vam želijo dobro.

Ribi
Malo egoistično boste preživeli dan in ignorirali vse namige okolja ali celo bolj jasno izražene želje po sodelovanju ali pomoči. Delali se boste, da ni nič in šli svojo pot.