Astro

Dragan Bulič: jasnoviden in brez dlake na jeziku

Andreja Novak
11. 3. 2020, 20.45
Posodobljeno: 11. 3. 2020, 20.56
Deli članek:

Priljubljeni radijec in eden najbolših poznavalcev glasbe pri nas je rojen 22. 7. 1949. Njegova rojstna karta je zgovorna ...

rv
Dragan Bulič (upokojeni glasbeni urednik),

Kakšen je?

Rak po horoskopu in kozorog v ascendentu Dragan Bulič naredi že na prvi pogled dober vtis in da ljudem občutek, da bo že on poskrbel za vse. To okrepi še Jupiter v prvi hiši, ki definira njegov videz. Ljudje se ga razveselijo in jim je zanimiv, pa čeprav ga osebno ne poznajo. V katerokoli družbo prinese nov veter in občutek dogodivščine.
Njegovo Sonce in Merkur v raku v 7. hiši, hiši odnosov, nakazujeta, da so mu odnosi pomembni, odločilni za kakovost njegovega življenja. Ima prirojeno jasnovidnost oziroma globlji vpogled v ljudi, ki jih sreča, pri tem pa je odvisno, kako se počuti v tistem času. To lahko izrazi hudomušno in spodbujevalno, njegovi komentarji pa lahko tudi mimogrede prizadenejo, še posebej, če Dragan začuti, da ga ta oseba sodi.

Severni lunin vozel v 3. hiši, hiši komunikacije, razmišljanja in kratkih potovanj, je podkrepljen s črno luno, ki je vladarica uporništva. Tako Dragan razmišlja hitro, nenavadno in se znajde v vsaki situaciji. Njegov um ima globino opazovanja in povezovanja ter zato ne pozna strahu, saj pravočasno vidi, kam peljejo stvari. Pri izjavah nima zavor, nasprotno, črna luna ga pripravi do tega, da ga še veseli, če z besedami in komentarji dvigne prah in malo spodbode okolico.

Aleš Rod
Dolgoletni radijski voditelj in urednik Dragan Bulič

Ne verjamem, da ima veliko ženskih prijateljic, če jih ima, so to zelo samozavestne, sproščene in urejene, ki jih Draganov pikajoči smisel za humor ne moti.
Ima namreč visoke standarde glede žensk, saj ima Venero v levu v 8. hiši ujeto med Saturna v devici v 8. hiši in Plutona v levu v 7. hiši. Osma hiša kaže na sproščenost, seksualnost, odprtost za energije, tudi ezoteriko in tukaj mu jo je zagodel karmični Saturn, da so mu šele leta prinesla pravo sprostitev. Njegov Pluton v hiši odnosov ne more imeti površinskih zvez, ne glede na to, kako bi si to želel, saj zaznava vse ravni, hote ali nehote.

Prijateljstvo mu je sveto, tam doživlja svojega Kirona – zdravitelja in karmično rano, tako da je prek prijateljstev doživljal svoje preporode, uvide in spoznanja za nove odločitve ter novo pot naprej. Družba prijateljev mu pomeni tudi srečo, saj ima točko sreče povezano neposredno s Kironom, tako da ve, da kadar se ne počuti dobro, potrebuje samo kavo v pravi družbi.

dk
Dragan Bulič

Zdravje mu bo služilo, dokler bo iskren do sebe in aktiven v družbi, saj ima precej močne vplive na vse okrog sebe. Luna in Mars v dvojčkih sta zračna in hitra, kar mu daje nov zagon za vse ideje, ki jih Uran v raku dobi, tako da ga v prihodnosti še čakajo zanimivi projekti.

Andreja Novak
Rojstna karta - Dragan Bulič

Kaj mu prinaša leto 2020?

Lunin mlaj 24. 1. je močno oživil njegovo dobro počutje in njegovo druženje z ljudmi ga bo aktiviralo, saj bo prinašal nov veter v vse družbe. Mogoče ga bodo povabili k sodelovanju v daljšem projektu, kjer bo lahko s svojimi idejami vplival na dogajanje, kar bo tako popestrilo projekt kot njega znova aktiviralo v delovno vzdušje, ki ga je že malo pogrešal.

Njegova intuicija za to, kaj bi bilo koristno in dobro narediti za svet in okolico, se bo okrepila in dobila novo podporo za ideje in tudi uresničitev.

Lunino leto bo močno podprlo njegove odnose in njegov magnetizem navzven bo povečan. Več poudarka bo dal fizičnemu telesu, aktivnostim ter bo vse leto velikokrat povabljen na številne javne dogodke.

Odlični datumi zanj: 7. 3.–15. 3. 2020, 22. 4. 2020, 15. 6.–15. 10. 2020, 11. 11.–17. 11. 2020, 23. 11. 2020, 11. 12.–22. 12. 2020

Pazljivo: 3. 5. 2020, 21. 9. 2020, 5. 11. 2020