Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Samo ljubezen oz. bolje rečeno seks vam bo hodil po glavi oz. še kje drugje. Nikakor ne boste zmogli spremeniti svojih doživljanj in lahko boste samo sledili svojim čutilom in se odzivali na okolico.

Bik
Zdelo se vam bo, da ste najmočnejši in najpametnejši. To boste želeli tudi vsem dokazati in nihče se vam ne bo direktno upiral. Lahko pa, da boste s tem sprožili nepredvidljive posledice v službi ali pri materialnih stroških.

Dvojčka
Prehitro boste nekoga obtožili, kar bo vam nakopalo precejšnje težave pri razčiščevanju celotne situacije. Če le lahko, ostanite opazovalec pri vsem, kar bo danes prišlo na plano.

Rak
Čustva vam bodo zameglila razum in težko boste prepoznali resnico o ljubezni, ki je prišla v vaše življenje. Danes se ne odločajte za spremembe, niti za pretirano komuniciranje o sebi.

Lev
Ujeti boste v misli in red drugih ljudi, kar vas bo še posebej danes motilo in nikakor se ne boste mogli pomiriti z odločitvami bližnjih. Ugotovili boste, da se vaše življenje dogaja brez vas. Kaj boste naredili?

Devica
Tako dolgo se že niste dobro pogovarjali, da bi vas kdo zares slišal in razumel, da kar ne boste vedeli kaj narediti, ko se bo to končno zgodilo. Ne zamrznite, nadaljujte pogovor, ki bo prinesel spremembe.Tehtnica
Čustveno boste pomirjeni in želeli si boste, da so vsi okoli vas dobro. Precej dela boste imeli z nasprotnim spolom, saj bodo vaše energije vibrirale z optimizmom in možnostmi za ljubezen.

Škorpijon
Sproščenost vas bo zajela in končno boste lahko dobro zadihali. Že danes boste dobili nekaj dobrih, a malo norih idej, ki bodo. imele dobre rezultate. Zato se ne cenzurirajte, pišite si vse, kar vam pade na pamet.

Strelec
Samo čustva glede bližnjih vam bodo kvarila popolno idilo življenja. Nikakor ne boste razumeli, zakaj vas ravno bližnji čustveno tako zapletajo v svoje stvari. Ne pozabite, da ste še del njihovega življenja.

Kozorog
Vstopili boste bolj čvrsto v svoje življenje in skozi dan se vam bo točno pokazalo, kje morate vložiti več enegije in pozornosti ter kam jo dajete preveč. Harmonizirajte svoj čas in tako boste tudi sebe.

Vodnar
Ne manipulirajte z dobro voljo ali ljubeznijo drugih do vas. Ne glede na čustva se lahko hitro zgodi preobrat, če boste preveč samozavestno želeli voditi druge ljudi v smer, kamor ne želijo.

Ribi
Aktivni in dobre volje boste pritegnili v današnji dan optimelne ljudi, tako poslovno kot osebno. Zato se ne skrivajte, bodite odprti za dogajanje in tudi za spremembe v ljubezni.