Astro

Slabosti astro znakov: Bik popiva, Rak pa ...

sn
15. 1. 2020, 10.00
Posodobljeno: 15. 1. 2020, 21.18
Deli članek:

Opisi horoskopskih znamenj vedno zajemajo dobre plati posameznikov, rojenih v njih, tiste malo manj dobre ali celo neugodne se pa veliko redkeje omenja.

dreamstime
ženske z maskami

A tudi svoje slabe slastnosti je vedno dobro poznati. Kajti le tako jih lahko izboljšamo ali se vsaj potrudimo, da jih ne izražamo preveč močno.
Oven
Naklonjen je igricam in spletkam. Ljubi ženske (moške), nanje gleda kot na seksualne objekte, ko jih dobi, jih hitro zavrže. Je velik materialist in ima dobro plačano službo.
Bik
Rad je, pije in spi. Obožuje seks. Je temperamenten, trdoglav in len. Večina je materialistov, zelo so lahko uspešni v politiki, vojaški dejavnosti, lahko tudi v ekonomiji.
Dvojčka
So atraktivni, tudi hladni, inteligentni in izjemno nečustveni, samokritični in radi opravljajo druge. Sami sebi so kontradiktorni, danes trdijo nekaj, jutri nekaj drugega.
Rak
Znašel bi se pri vsakem delu, a se tako obotavlja, da lahko postane socialni primer. Je sicer nežen, čustven in občutljiv, a nikoli ne pokaže, če mu kaj ni všeč.
Lev
Lahko je pravi diktator, ne prizna svojih napak. Vedno želi biti glavni. Če ima moč, je njegova okolica nastradala. Najbolje ga je pustiti na miru in mu dati prostor za njegovo voljo.
Devica
Je samokritična in svojeglava, impulzivna materialistka. Pogosto se pri odločitvah prenagli, nato pa jo morajo iz zagate spraviti prijatelji. Je obsedena z igrami na srečo.
Tehtnica
Je izjemno pristna, ima pa precej neurejen značaj. V ljubezni so svobodnega duha. So pa tudi muhaste in nevrotične, ker ne vedo, kaj hočejo v življenju.
Škorpijon
Preveč rad eksperimentira z drogo in alkoholom. Je izjemno ljubosumen, impulziven in strasten. Nagnjen je k samouničevanju, rad pa škoduje tudi drugim.
Strelec
Njihova beseda mora biti vedno zadnja. Ne marajo discipline in konzervativnosti, so izjemno – celo preveč odprti. Večinoma so ateisti, in v to silijo še druge.
Kozorog
So materialisti, lahko so leni in trmasti. Ne verjamejo v duhovnost. Cinizem in bahavost jima nista tuja, tuje uspehe pa radi pripisujejo sebi.
Vodnar
Znani so po spremenljivi naravi in plitkih čustvih, a se mnogim zamerijo zaradi iskrenosti. Radi se obešenjaško šalijo, nagnjeni so k nezvestobi in alkoholu.
Ribi
Mnogokrat se borijo s krizo identitete in razdeljenosti na več strani ter s spremenljivostjo razpoloženja. Hitro eksplodirajo na vas ali pa se vam zjočejo na rami.

Kako se astrološki znaki obnašajo, če so prevarani, razkriva članek Horoskop ne laže: ...