Astro

Horoskop za torek, 14. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
14. 1. 2020, 06.41
Posodobljeno: 14. 1. 2020, 07.01
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Na hitro boste želeli razrešiti svoje čustvene zagate, kar vas bo celo zabavalo, saj boste vedeli, da je za krajši čas in da se že odmikate od domačih težav. No, vašim bližnjim to ne bo prav nič v veselje.

Bik
Želeli boste vzpostaviti novi red in vpeljati nova pravila tudi za druge, pa vam to ne bo najbolje uspevali. Čustvno boste namreč preveč nestabilni, da bi lahko to izpeljali. Stablizirajte sebe, nato dalje.

Dvojčka
Nestrpno boste čakali na poslovno potrditev določene osebe, kar pa se ne bo zgodilo danes. Ne priganjajte stvari, sprostite se in naredite sami tisto, kar lahko. Nato uživajte. Nihče ne bo imel nič proti.

Rak
Uredili boste pomembno zadevo, da bo lahko posel dobro tekel naprej. Ponosni boste nase in zaneslo vas bo v razlaganje o tem ljudem, ki se jih to nič ne tiče. Previdno z besedami.

Lev
Notranji nemir se vam bo povečeval, še posebej, če ne boste nič uredili za svoje cilje, želje, ki jih nosite že celo leto v sebi. Čustveno boste naporni, še najbolj sebi, zato vas bodo vsi pustili na miru.

Devica
V službi boste vzeli stvari v svoje roke, saj niste dobili prave pomoči od ljudi, na katere ste računali. Pozabili pa ste, da se tudi vi niste odzvali na njihovo željo po pomoči. Se boste jezili ali zakopali bojno sekiro?


Tehtnica
Čustveno boste sproščeni in z ljubeznijo boste dostopali do vseh, potem pa se boste čudili, zakaj se nekateri do vas začnejo drugače obnašati. Danes ne sprejemajte nobenih odločitev povezanih z ljubeznijo.

Škorpijon
Ukazovalni boste in tega sploh ne boste opazili. Se boste pa čudili ljudem okoli vas, kaj jim je in zakaj so tako hitro užaljeni. Izbirajte okoli sebe ljudi, ki se jim to ne zdi nič takšnega, saj se vi ne boste spremenili.

Strelec
Delovno boste razpoloženi in veliko boste naredili, a na koncu boste ugotovili, da je bilo vse v prazno, saj so e drugi že drugače organizirali. Jezni boste, a boste hitro ugotovili, da ste se sami izognili komunikaciji.

Kozorog
Odlično boste danes opravili s čustvi preteklosti in spremembe bodo vidne takoj, saj ne boste več trzali na stare zamere. Skozi situacije boste začutili svobodo in to bodo opazili tudi za vas pomembni ljudje.

Vodnar
Romantično boste razpoloženi in pozabili na nekatere dogovore do te mere, da boste celo jezni na tiste, ki jih boste vi pustili na cedilu. Zanimiv način manipulacije, ki pa se ne bo dobro obnesel.

Ribi
Iskrivi boste in čustva ljubezni vas bodo potegnila v čisto drugačen dan, kot ste ga načrtovali. Sledite instinktu in idejam, ki bodo sproti prihajale. Pripeljale vas bodo do tega, kar ste že dlje časa iskali.