Astro

Horoskop za doboto, 28. julija

W.Y.
28. 7. 2018, 08.00
Posodobljeno: 28. 7. 2018, 08.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Popaziti boste morali na delovnem mestu in se odločati po glasu svojega srca. V ljubezni se bodo stvari odvijale na intenziven način. Spoznali boste, da se tudi počasi daleč pride.

BIK - Naključno srečanje morda vendarle ne bo tako naključno. Nekdo vas je iskal, vendar še ni dovolj prepričan vase, da bi vam naravnost razkril svoja pričakovanja.

DVOJČKA - Preveč železa imate danes v ognju, zato vam bodo stvari uhajale izpod nadzora. Razmislite o svojih prioritetah, saj ne boste mogli izpeljati vsega naenkrat.

RAK - V današnjem dnevu si boste napačno razlagali namene neke osebe. Možno je celo to, da nekdo, ki ima o vas dobro mnenje, dobi napačno predstavo. Bodite pozorni na možne nesporazume.

LEV - Če morate kaj razčistiti, je danes pravi dan. Prihranite si čas in naravnost povejte, kar mislite in kaj si želite. Enako pomembno pa je, da boste znali tudi poslušati.

DEVICA - Možne so manjše komplikacije v zasebnem življenju. Razlog je predvsem ta, da boste nekoliko napeti in si boste negativno razlagali vse, kar bo nekdo rekel ali storil.

TEHTNICA - Pri manjših spodrsljajih se raje odločite za spravo kot za doslednost. Prepirov je bilo že več kot dovolj, zdi se, da je zmerna popustljivost najboljša rešitev.

ŠKORPIJON - Detajli vam bodo povzročali preglavice. Nikakor jih ne boste mogli prav  povezati med seboj in nikamor vas ne bodo pripeljali. Pristopite na drugačen način.

STRELEC - Čez dan se boste lotili pospravljanja. Ob večernih uricah pa s partnerjem preizkušajta svoje znanje v kuhanju, saj gre ljubezen skozi želodec. Z dobro hrano boste tudi povečali telesno moč.

KOZOROG - Občutljivi boste na pripombe, zato vas bo vsaka najmanjša provokacija zlahka vrgla iz tira. Celo na dobronamerno kritiko boste v današnjem dnevu občutljivo reagirali.

VODNAR - Naveličali se boste hoditi kakor mačka okoli vrele kaše. Končno boste jasno in glasno povedali, kaj bi radi. Presenečeni boste, ko ne bo nihče imel nič proti.

RIBI - Danes boste s svojim partnerjem dosegli visok nivo harmonije, kar se bo nocoj poznalo tudi med rjuhami. Izkoristite ugoden večer in se ponovno zbližajte z njim. Samski pa boste dobili nove priložnosti.