Astro

Ob polni luni uresničite želje s to kodo

T.P.
27. 7. 2018, 16.18
Posodobljeno: 27. 7. 2018, 16.29
Deli članek:

Zelo pomembno je vedeti, da Luna significira dušo, ki je skupek vseh informacij od trenutka prihoda na Zemljo, medtem ko se Sonce povezuje z novimi entitetami, na katerih želimo ustvarjati.

Polna luna
Mogočno energijo današnje polne lune lahko izkoristimo sebi v prid.

Med preteklostjo in sedanjostjo, je najboljši opis te polne Lune. Občutek lebdenja. Neprisotnost v tem trenutku. Občasno ogorčeno in krčevito vračanje v preteklost, izbruh jeze, besa, žalosti, nemoči … Vsake toliko misli bežijo v prihodnost, porajajo so razmišljanja o tem, da bi življenje lahko bilo lepše, vendar pa strah pred izstopom iz zone ugodja vrača v preteklost. Kakorkoli – čas je, da prekinete s starimi modeli, obrazci, preteklostjo, ter se lotite novih strategij. Čas sicer ni primeren za nove akcije, a spreminjanje navad in ustvarjanje novih načrtov ni samo zaželeno, temveč je nujno potrebno.

Obnovljeni odnosi s posameznimi ljudmi

Vse kaže, da boste v tem obdobju številni obnovili odnose z drugimi, bodisi prijatelji, znanci ali celo ljubezenskimi partnerji. Zanos bo precejšen, vendar so ti odnosi znova samo začasnega značaja. Če imate težave v obstoječem odnosu, se boste odločili vzpostaviti distanco, ali pa ga boste zaključili. Ne obžalujte, kajti nekateri odnosi v naših življenjih so takšni, da nanje ne moremo vplivati, saj so večinoma karmično pogojeni. In kjer je močno naglašen efekt visoko izraženega odplačila karmičnega dolga, ni mesta za našo svobodno voljo. Na srečo so takšni odnosi v manjšini, na nas pa je, da ozavestimo, kaj so nas naučili. Namesto tega, da se počutimo ponižane in ranjene, se raje vprašajmo – kaj smo se iz tega naučili. To znanje pa uporabimo pri drugih odnosih ter pri tem, da pomagamo drugim ljudem.

Močna aktivacija za uresničitev želja, ki jo prakticiramo na polno Luno

Vsako polno Luno je dobro izkoristiti za rituale, ki vodijo k izpolnitvi želja. Predstavljamo vam izjemno močno metodo iz koncepta Nova zavest, katere avtor je ruski znanstvenik dr. Grigori Grabovoi.  

Koda za aktivacijo želje

Prvo in osnovno, kar morate poznati, je koda za uresničitve želje. Ta koda je 1176. Napišite jo na beli papir, naj bo čim večja, da jo lahko čim bolj jasno vidite, saj je to zelo pomembno za koncentracijo.

Kako aktivirate svojo željo?

Pomembno je, da ste v prostoru, kjer ni nikogar in da izključite vse motilce pozornosti (tv sprejemnik, računalnik, telefon itd.). Postavite se v položaj, ki vam najbolj ustreza. Nekaj minut globoko dihajte ter si predstavljajte belo svetlobo, ki je simbol absolutne božanske harmonije in zdravljenja. Ko ste lepo osredotočeni na belo svetlobo, vzemite papir s kodo za uresničenje želja in zrite v kodo (1176) … Glejte jo popolnoma skoncentrirano. Lahko jo ponavljate na glas. Po nekaj minutah koncentracije na kodo preidite a željo. V željo pretvorite to, kar resnično čutite. Razmišljajte o svoji želji, potrudite se vizualizirati ključne stvari, ki sestavljajo to željo. Če nikakor ne morete vizualizirati, je dovolj, da se samo koncentrirate na željo.

Za manifestacijo želja uporabite to kodo.

Ko ste prepričani, da ste se skoncentrirali na svojo željo, izgovorite Aktiviram … In se zahvalite Stvarniku ter Grigoriu Grabovoiu za tehnologije. To lahko ponovite, kolikor krat želite. Večkrat, ko ponavljate, bolje bo. Seveda lahko aktivirate tudi več želja. Pomembno je samo, da delate aktivacijo za vsako posebej.

Dobro bi bilo, da bi to postalo del vašega vsakdana. Če se odločite za vsakodnevno delo ali vsaj pogosto, boste hitro opazili, kako bo vse v vašem življenju zacvetelo. Odpirale se bodo nove možnosti za uresničevanje vaših želja, prepoznavali boste priložnosti za manifestacijo svojih želja tam, kjer jih doslej niste opazili, videli … Ves čas spremljajte svoje misli, uvide, spoznanja, ideje, vizije … Nikakor jih ne zanemarite.