Napoved

Horoskop za četrtek, 10. maja

W.Y.
10. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Ne iščite novih možnosti, ki jih preprosto ni na razpolago. Doma bo nekaj več nerešenih vprašanj, morda zato ker se ne boste strinjali z vsemi. Ne pozabite, da ni vse črno ali belo.

BIK - Konflikti vas ne bodo nikamor pripeljali. Raje nekajkrat vdihnite, preden boste izrekli kakšne besede, saj jih lahko kmalu obžalujete. Bodite nekoliko bolj potrpežljivi.

DVOJČKA - Določeni pritiski zaradi dela in odgovornosti bodo načenjali vašo samozavest. Uvideli boste lastne napake, kar je lahko zelo dolgotrajen in naporen proces.

RAK - Sami sebi ste najboljši sodnik, vendar morate tudi z drugimi sodelovati. Odlično vam bo šlo, saj boste imeli priložnost, da sklenete dobičkonosen dogovor, le ne imejte ogromnih apetitov.

LEV - Pred vami je konstruktiven dan. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili in se skoncentrirali na to, kar je zares pomembno. Toda z nekaj iznajdljivosti lahko popestrite tudi zasebno življenje.

DEVICA - Odnosi v vaši družbi niso najbolj prijetni in kompatibilni. Morda nimate energije dokazovati svojega prav in pričakujete, da vas drugi razumejo med vrsticami.

TEHTNICA - Nimate razlogov, da bi se odzivali z nestrpnostjo, saj se vam to v bistvu ne poda, posebno v odnosih s tistimi, ki vas še vedno obremenjujejo. Obstaja veliko boljših načinov, da napredujete.

ŠKORPIJON - Danes se boste posvetili reševanju ljubezenskih težav, kar vas utegne pripeljati v nezadovoljstvo, če ne boste ubrali pravega pristopa. Bodite bolj potrpežljivi.

STRELEC - Nekaj nedorečenosti bo, čeprav tokrat ne po vaši krivdi. Morda ste bili le nekoliko neprevidni, sedaj pa morate storiti več za boljšo zbranost. V večernih urah vam bo dišalo branje.

KOZOROG - Vaša koncentracija bo izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z intenzivnostjo bo prinesla največ koristi na poslovno področje.

VODNAR - Poslušajte mnenja, ki so drugačna od vaših, tudi če jih ne boste sprejeli, pomembno je, da o njih razmislite. Vse vam bo prišlo prav, ko se boste morali odločiti za pomembno zadevo.

RIBI - V zadnjem času vam močno primanjkuje energije, zato poiščite način, da jo boste še pravočasno pridobili nazaj. V nasprotnem primeru ne boste zadovoljivo opravljali svojega dela.