dih jemajoče

S kraljevim glamurjem prepričala zvezdnike

Nejc Simšič/Novice Svet24
9. 5. 2018, 21.30
Deli članek:

Vsako leto najbolj znana modna urednica Anna Wintour v New Yorku organizira dogodek Met Gala, kamor lahko pridejo le ekskluzivni povabljenci, ki veljajo za osebe z modnim stilom.

Reuters
Princesa Beatrice v dolgi gala vijoličasti obleki

Ljubitelji mode in modni strokovnjaki so dočakali eno največjih poslastic leta, preprogo vseh preprog, prestižni dogodek Met Gala.

Na ekskluzivnem dogodku za povabljence, za katerega seznam gostov določi ena in edina modna urednica Anna Wintour, eleganca ne zadostuje, temveč morajo največji zvezdniki s pomočjo priznanih modnih oblikovalcev ujeti duh visoke mode. Iz leta v leto so pričakovanja večja in zvezdniki tudi letos niso razočarali. Od Rihanne do Jennifer Lopez, vse so se še posebej potrudile izstopati.

Reuters
Princesin stil je pohvalila sama Anna Wintour.

Na rdeči preprogi pa je zasijala tudi članica britanske kraljeve družine, princesa Beatrice, ki velja za plemkinjo, znano po svojem impresivnem smislu za modo. »Princesa seveda ni razočarala, saj je pritegnila pozornost že takoj ob prihodu, blestela je v dolgi vijoličasti obleki, v kateri je bila videti kot iz pravljice. Piko na i pa so seveda dodali kraljevi kristali okoli njenega vratu, s čimer je pokazala, kje ji je mesto. Popolno!« je povedal eden od priznanih ameriških modnih strokovnjakov.

Znano je, da je 29-letna princesa nosila kreacijo oblikovalke Alberte Ferretti iz njene linije za jesen/zimo 2018.