PREOBLEKA

Lado Bizovičar se po novem rad obleče v žensko

N.N./Novice Svet24
9. 5. 2018, 21.00
Posodobljeno: 10. 5. 2018, 07.04
Deli članek:

Igralec, voditelj in zabavni sodnik šova Zvezde plešejo je že večkrat dokazal, da je človek mnogih talentov. Po novem pa se večkrat obleče tudi v žensko obleko, s čimer popolnoma navdušuje.

MGL
Lado Bizovičar v novem muzikalu med drugim skoči tudi v ženska oblačila.

Mediaspeed
Lado Bizovičar

Lado se v svojem stilu seveda izogiba medijev, je pa vseeno razkril, kako se počuti v ženski obleki oblikovalca Uroša Belantiča: "Kdo bi si misli, da je korzet lahko tudi udoben."

Priljubljeni estradnik Lado Bizovičar že od nekdaj navdušuje z vsem, česar se loti. Lahko se namreč pohvali, da je pevec, plesalec, igralec, voditelj in še kaj. Pred kratkim pa se je priljubljeni sodnik šova Zvezde plešejo lotil še enega izziva, in sicer kot gostujoči igralec nastopa v novem gledališkem muzikalu Orlando. Razlog za to je njegova vloga nadvojvodinje Harriet, za katero obleče čisto pravo žensko obleko. Po odzivih sodeč pa je Lado tudi tokrat fenomenalen in za vlogo dobiva številne pohvale, še posebej navdušeni pa so njegovi oboževalci, saj jih znova pošteno nasmeje, tako s petjem kot z vlogo plemiške dame.   

POLNO ZAPOSLEN

Sicer pa ima Bizovičar zadnje mesece za seboj res pestre dneve, saj je poleg šova Zvezde plešejo vadil za muzikal, igra v svoji gledališki uspešnici Čakalnica, kljub vsemu pa najde čas tudi za svoje prijatelje, s katerimi smo ga večkrat opazili tudi na priljubljeni Odprti kuhni, kjer mu je družbo delala njegova srčna izbranka, manekenka in blogerka Anela Šabanagić.