Kirsten Dunst

Slavna igralka dobila otroka

A.K.
9. 5. 2018, 11.30
Deli članek:

Kirsten Dunst je povila sina.

Profimedia
Kirsten Dunst

»Sem na točki svojega življenja, ko si mislim: delam že od tretjega leta starosti, zdaj je čas za otroke in za pavzo,« je dejala igralka Kirsten Dunst lansko leto za spletni portal Marie Claire. Dunstova je pred dnevi rodila sina in družina je presrečna.

S partnerjem Jessejem Plemonsom sta pred štirimi meseci potrdila, da pričakujeta otroka. »Njun deček je zdrav, mamica pa se počuti odlično,« je dejal prijatelj novopečenih staršev. Igralca sta o razkritju nosečnosti priznala, da nosečnost ni bila nenačrtovana in da sta se že nekaj časa pogovarjala o otrocih. »Ugotovila sem, da si želim otroka, ko se je rodil moj nečak. Tako ga imam rada in ne znam pojasniti te ljubezni, to izkusiš šele, ko dobiš svojega otroka,« je dejala.

Profimedia
Še pred tednom dni se je visoko noseča sprehajala po trgovinah.

Svojega zaročenca je spoznala na snemanju serije Fargo leta 2014, dve leti kasneje pa sta postala par. Zaročila sta se menda lani, ko je javnosti pokazala svoj diamantni prstan na podelitvi nagrad Zlati globus.

Igralka se je zadnje čase posvečala in pripravljala na prihod otroka ter načrtovala poroko. Povedala je še, da se jima s poroko ne mudi in da skupaj uporabljata aplikacijo za načrtovanje poroke, da bi ugotovila, kakšno svatbo si sploh želita. »Res je zabavno in lepo, da že do začetka načrtujeva vse sama skupaj. Poroka bo res zabavna, saj nisva živčna, kot je večina parov,« je še dodala.