Napoved

Horoskop za sredo, 10. januarja

W.Y.
10. 1. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Odločili ste se in čas je da preidete k dejanjem. Preverite svoje stroške, saj boste tako mirnejši. Ljubezenske poti so povsem odprte, na obzorju so igrive priložnosti.

BIK- Kljub temu da se boste trudili ohraniti mirno kri, vam bo v odnosih z bližnjimi prekipevalo zaradi njihove neprilagodljivosti. Nikakor ne boste sposobni vsega tega ignorirati.

DVOJČKA- Zaprli se boste vase, kar nikakor ni v vaši navadi. Nikar ne bodite ujetnik svojih lastnih prepričanj in nazorov. Pripomba nekoga bo pripeljala do izgube zanimanja za določeno zadevo.

RAK- Danes prihajajo olajševalne okoliščine, še posebno zato, ker si jih zaslužite, saj že dlje časa vlagate svoj trud. Razmišljali boste o svojih prepričanjih in marsikaj se lahko spremeni.

LEV- Kljub temu, da boste slabo voljo poskušali razbiti s humorjem, vam ne bo šlo najboljše od rok. Izognite se sporom, ki bodo od vas zahtevali veliko prilagajanja.

DEVICA- Previdni bodite posebno glede denarja in dokumentov. Imeli boste občutek, da ste določen odnos že rešili v pravi smeri, vendar se lahko pojavi še nekaj nejasnosti.

TEHTNICA- Danes dopoldne bodo v ospredju drobne malenkosti, ki vam bodo veliko pomenile in vas bodo hkrati pomirile. Druga polovica dneva bo obarvana z veliko smeha.

ŠKORPIJON- Na ušesa vam bo prišlo nekaj, o čemer ste že nekaj časa sanjali. Uprite se kritikam in nevoščljivosti in se podajte v svoje cilje, v tem primeru boste ostali mirni.

STRELEC- Danes se boste izkazali na področju odnosov. Z lahkoto se boste usmerili v reševanje določenih sporov iz preteklosti in tako boste uspešno zadovoljni zaključili dan.

KOZOROG- Na poslovnem področju poskusite preprečiti nesoglasja, vsekakor bodite previdni in vztrajni. Na čustvenem področju prevzemite pobudo, saj vas nekdo opazuje.

VODNAR- Ves dan se boste borili sami s sabo ter s svojimi čustvi, ki bodo v enem trenutku topla, v drugem pa popolnoma hladna, kar bo vašega partnerja zmotilo. Zato pričakujte nekaj nejasnosti.

RIBI- Občutljivi boste, najbolj pa vas bo v slabo voljo spravljalo finančno stanje, ki je daleč od tega, kar si vi želite. Občutek imate, da ne morete ujeti ravnotežja, kljub temu se ne predajte slabi volji.