Napoved

Horoskop za soboto, 14. januarja

W.Y.
14. 1. 2017, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – V današnjem dnevu vas bo zamikalo, da bi se odpravili na potovanje, vendar to trenutno ni izvedljivo, kar vas bo razžalostilo. Pestro vam bo, posebno ob kavici z dobrim prijateljem.

BIK – Vaša koncentracija in motivacija bosta izjemni in končno boste lahko veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju.

DVOJČKA – Vaše življenje bodo v današnjem dnevu vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste v odnosih večkrat v podrejeni vlogi, vas to ne bo motilo.

RAK – Nekaj, kar boste storili brez pravega zagona, se bo končalo presenetljivo pozitivno. Pri odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve ter jih nekako uskladite.

LEV – Upoštevajte vse svoje vrednote, kar vam bo pomagalo, da boste spoznali svoje prave želje. Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k boljšim občutkom in predvsem zadovoljstvu.

DEVICA – Z dobrim občutkom se lahko konkretno soočite z veliko obremenitvami, rešite marsikatero težavo in na koncu dneva zadovoljno ugotovite, da ste ponosni nase.

TEHTNICA – Odločitve bodo danes tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo nove poti, ki vas bodo navdihnile s svojo energijo.

ŠKORPIJON – Nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete spremeniti. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.

STRELEC – Ljubezen bo nekaj plemenitega in z lahkoto se boste na nežen način predali partnerju. Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se nekaj zapleta.

KOZOROG – Osvobodite se skrbi, ki neprestano trkajo na vaša vrata. Soočili se boste s svojimi sposobnostmi poslovanja in tudi z vsemi pričakovanji, ki vas bodo pripeljala do boljših načrtov.

VODNAR – Vaše kvalitete bo opazil nekdo, ki vam veliko pomeni in o katerem neprestano razmišljate. Preprosto naredite to, kar življenje trenutno zahteva od vas, in uživajte.

RIBI – V vaše življenje prihaja veliko priložnosti, vi pa ostajate pri enakih zadevah, ki so za vas precej obremenjujoče. V večernih urah boste vse reševali skozi prijateljski pristop.