Numerologija

Slovenijo čaka negotovo leto

L. P.
28. 12. 2016, 14.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Numerologinja LiLi SoRuM je razkrila, kaj se bo dogajalo v letu 2017. Napovedala je, da nas čakajo precej negotovi časi …

profimedia
Slovenijo čaka negotovo leto 2017.

Numerologija, danes poznana kot veda o številih, je bila nekoč način življenja. Dandanes jo pogosto zamenjujejo z vedeževanjem ali astrologijo. Numerologija nam daje odgovore na različna vprašanja, pomaga pri pomembnih odločitvah.

K numerologiji se ljudje največkrat zatekajo, ko iščejo datum za poroko, ko jih zanima, ali je smiselno dodati svoj ali možev priimek, pomaga jim pri izbiri imena za dojenčka. »Poleg tega je izjemno dobrodošla za vse, ki želijo delati na sebi in svoji tak duhovni kot osebnostni rasti,« je povedala numerologinja.

Kakšno pa bo leto, ki prihaja?
»Obeta se nam leto hitrejših premikov in močne energije. Prijalo bo odločnim osebam, ki vedo kaj hočejo. Veliko lažje bomo pretrgali vezi s preteklostjo in se nehali premikat (navidez) vzvratno. Predvsem se pripravimo na veliko novega, zato iščimo nove poti in še ne poznane načine spreminjanja vsega, kar nas moti. Najbolj preprosto rečeno bi bilo: čas je za novi Jaz. Bolj se bomo poglobili tudi v duhovne resnice in se na splošno lažje učili,« je povedala numerologinja LiLi SoRuM in dodala, da Slovenijo v letu 2017 čakajo negotovi časi, saj je država v numerološkem letu 5.

Kaj prinaša leto 2017 Sloveniji?
Slovenija je bila v letu 2016 v svojem osebnem letu 4, ki označuje zelo počasne premike, korenit pogled v sam sistem ter njegove temelje. Občutek ujetosti ali zasidranosti ni nič nenavadnega znotraj takega obdobja. Sedaj bo drugače! Slovenija prehaja v numerološko leto 5, ki nosi spremembe na vseh področjih, tudi nihanja in negotovost. Te spremembe niso nujno pozitivne ali povezane z napredkom.

Numerologinja LiLi SoRuM

Velika verjetnost je, da bomo s kratkoročnimi rešitvami na nivoju sistema predvsem v prvi polovici leta večkrat brcnili v temo. Pričakujemo lahko večjo odprtost, povezovanje s tujino in gibanj, ki bodo zahtevala več svobode. Kjer smo se v 2016 počutili ujete, bomo iskali poti ven iz jarma; pa naj gre za osebne odnose ali davčno reformo. Vse več ljudi bo iskalo rešitve v povezovanju s tujino ali celo selitvijo izven naših meja.
Pričakujemo lahko močnejšo fluktuacijo tako ven kot v državo.

Kaj prinaša leto 2017 svetu?
Pričakujemo lahko predvsem spremembe na področju izobraževanja in zdravstva. Izumi, ki spreminjajo svet niso popolnoma nič nenavadnega v tem času. Kot bi se zgodil preboj v miselnosti človeštva. Prebujanje je tu.
Nepričakovani dogodki nas bodo pretresli in spodbudili k razmišljanju z lastno glavo in ozaveščanju. Pomembno je, da ne sedimo križem rok. Kot rečeno: narava nam bo pokazala, da je človek niti slučajno ne more podrediti. Takrat bo pomembno, da izrazimo enega izmed največjih naukov lanskega leta: solidarnost. Pomagajmo.