Horoskop

Horoskop za soboto, 9. julija

W.Y.
9. 7. 2016, 07.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – V ljubezni in pri delu ste strastni, vendar lahko hitro izgubite kompas. Vaša volja bo na preizkušnji. Če hočete nekaj doseči, morate uporabiti svojo glavo in razum.

BIK – Hitro se boste morali odločati o pomembnih zadevah, kot je na primer denar, kar vas bo spravilo v slabo voljo, saj potrebujete čas za razmislek. Skrbi boste prinesli domov, vendar jih boste pred spanjem premleli.

DVOJČKA – Poskusite čim prej pozabiti na določene negativne izkušnje. Svoje misli nekako usmerite drugam. Premislite o potovanju ali kakšni drugačni obliki razvedrila ali izpopolnjevanja.

RAK – Še vedno v žaru velikih načrtov se boste začeli trezno in realno spogledovati s težavami, ki vam stojijo na poti. Polni boste zanimivih idej in dan pred vami se zdi odličen za to, da jih preizkusite.

LEV – Danes se udeležite kakšne družabne prireditve in se sprostite. V družinskem okolju se lahko pojavijo očitki zaradi potratnega življenjskega sloga. Morda je čas, da se osamosvojite.

DEVICA – Previdno s pitjem alkohola, saj vas lahko zanese pri obnašanju. Pri spoznavanju potencialnih partnerjev pa se sprostite. Nekdo si bo gotovo zaželel vaše bližine.

TEHTNICA – Spremenite svoj življenjski slog. Pri tem vam lahko pomaga ljubezenski izbranec, saj vaše življenje postaja enolično. Samski se boste podali v nočno življenje.

ŠKORPIJON – Naučili se boste, kako na življenje gledati z več humorja, ne da bi trpel vaš ponos. Laskalo vam bo, ko vam bodo drugi govorili, kako prijetno je v vaši družbi. Dobili boste priložnost za nove vezi. 

STRELEC – Znake dodatne utrujenosti lahko zmanjšate s pitjem zadostne količine vode in popoldanskim spanjem. Poskrbite za čvrste mišice in se usmerite v bolj zdrav način življenja. 

KOZOROG – Prisluhnite nekomu, ki vas sicer ne pozna dovolj dobro, zato je toliko bolj nepristranski in bo stanje ocenil povsem pravilno. Popoldne nekako prebudite svoje zaspano čustveno življenje. 

VODNAR – Zaradi težav doma ste lahko raztreseni in površni na delovnem mestu, kar vas bo naredilo še bolj razdražljive. Mimogrede se boste sprli, vendar ne boste imeli prav nič slabe vesti. 

RIBI – Opozorite prijatelje na njihove slabe lastnosti, saj vam sami ne bodo brali misli. Iskrenost je lepa čednost. Pozneje bodo priznali svoje napake.