Horoskop

Horoskop za ponedeljek, 4. julija

W.Y.
4. 7. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za danes.

OVEN – Veliko svojega časa boste posvetili otrokom ali nekomu, ki potrebuje vašo pomoč. To vas bo spodbudilo, da naredite korak dlje in odprete srce nekomu, ki vam je zelo všeč.

BIK – Bodite bolj izbirčni pri izbiri prijateljev, saj si določeni od vas obetajo le koristi. Še posebej če imate namen vzpostaviti neko sodelovanje, to ni čas, v katerem bi si lahko dovolili nepremišljenost.

DVOJČKA – Za pomembne reči vam utegne danes zmanjkati časa. Nenehno si dopovedujete, da boste dobili še eno priložnost, čeprav se v resnici po nepotrebnem obotavljate.

RAK – Z opravičilom za nedavni spodrsljaj boste na nekoga naredili zelo velik vtis. Ne glede na to, ali ste s svojim dejanjem mislili povsem iskreno. Vesela novica vam bo v veliki meri polepšala prihajajoče dneve.

LEV  Izredno vas bo jezilo dejstvo, da se določene zadeve kar nočejo in nočejo odvijati po vaših željah in pričakovanjih. Spoznali boste, da se bo treba nekaj na novo učiti, saj boste le tako lahko še naprej pozitivno gledali na svojo prihodnost.

DEVICA – Obzorja bodo danes zamegljena, imeli pa boste več možnosti za rešitev ali izhod. Na žalost so napake in zmote zelo verjetne, zato bi vsako naglo odločitev lahko hitro obžalovali.

TEHTNICA – Počivali boste v družbi svojih prijateljev in bližnjih. Dan bo primeren za ogled kakšnega filma in nabiranje energije za nadaljnje dni. Sledi tudi manjše prijetno presenečenje.

ŠKORPIJON – Na delovnem mestu boste blesteli, čeprav nekoliko manj, kot je bilo pričakovati. Pravzaprav je to za vas obdobje, v katerem najdete harmonijo, ravnovesje in ljubezen.

STRELEC – Kaže, da uživate in se veselite vsega tistega, kar vam bo podarjeno. Ob zibelki spoznanja se bodo stvari odvijale s svetlobno hitrostjo. Mnogo izzivov vas čaka tako na zasebnem kot poslovnem področju.

KOZOROG – Razpeti boste med javnim in zasebnim življenjem. Notranji pogum je za vas močan pečat, ki vam da vero in pokaže pravo pot. Prav gotovo ni dobro, da zadeve pogledate preveč sebično.

VODNAR – To je odličen dan za negovanje prijateljskih odnosov. Pokličite vse tiste, ki vas nasmejejo ali za katere si v zadnjem času niste vzeli dovolj časa, ter izkoristite ugoden Lunin vpliv. Sicer pa vam dan omogoča tudi nenadna odkritja.

RIBI – Ugotovili boste, da vas nekdo pozna veliko bolje, kot ste upali. Moti vas le to, da nepovabljen vdira v vaše zasebno življenje. Zaradi tega boste jezni in pri delu raztreseni.