Napoved

Horoskop za petek, 27. maja

W.Y.
27. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preverite, kakšen dan je pred vami.

Arhiv Svet24
Kaj nam bo prinesel nov teden?

OVEN – Prednost boste v današnjem dnevu dali odnosom. Prisluhnili boste nekomu, ki mu v preteklosti niste želeli. Potreben bo pogled na dogajanje z nove perspektive. 

BIK – Čez dan boste nemirno skakali od ene zadeve do druge. V večernih urah boste morali odmisliti delo. Tudi partner bo od vas zahteval več pozornosti. Namenite mu svoj dragoceni čas. 

DVOJČKA – Uspelo vam bo, zato se ne bojte, posebno z nekom, ki vas išče po daljšem času. Uspelo se vam bo dogovoriti tako, da bosta oba povsem zadovoljna. Pri delu se ozrite tudi na sodelavce. 

RAK – Ne razmišljajte predolgo in ne sprašujte vseh okoli, kaj bi morali narediti. Resnico najbolje poznate sami, tudi tiste plati, ki vam morda niso všeč. Morali se boste sprijazniti z dejstvi. 

LEV – Delovni dan boste preživeli zelo stresno. Spanec vam bodo kratile nove delovne naloge. Čeprav ste zdaj v ospredje postavili delo, se morate zavedati, da je tudi zdravje zelo pomembno. 

DEVICA – Ne odlašajte več! Izkoristite današnji dan, saj se vam obetajo prijetne možnosti. Čas je, da se odrečete razvadam, ki škodujejo vašemu zdravju. Premislite! 

TEHTNICA – Po navadi ste dobro organizirani, toda tudi vam se vseeno utegne zgoditi, da kaj pozabite. Premislite o nekem povabilu, tokrat je treba postaviti karte na mizo in odločneje ukrepati. 

ŠKORPIJON – Na področju dela je pred vami čas tveganj. Če ste si zaželeli napredovanja in sprememb, je zdaj pravi čas za to. Novi projekti so pred vami, zato se jih veselite. 

STRELEC – Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. V karieri napredujete, iz prijateljstva pa se lahko rodi nekaj več, vendar kaže še počakati, nikakor pa ne predolgo. 

KOZOROG – Samski boste uporabili prebrisan način, da se boste povezali z osebo nasprotnega spola. Uspeh v ljubezenskem življenju vezanih pa bo temeljil na miru in harmoniji. 

VODNAR – Danes boste zelo povezani z ostalimi. Začutili boste ljudi okoli sebe in njihove želje. Če morate v bližnji prihodnosti navdušiti določeno osebo, je danes pravi dan, da to storite. 

RIBI – Naredili boste nekaj sprememb v svojem vedenju in načinu komuniciranja, kar bo zelo ugajalo vašemu partnerju. Danes boste zelo zadovoljni.

***null***