OVEN – Pri delu bodo na današnji dan vaši napori bogato poplačani. To se bo poznalo na vašem bančnem računu, pa tudi videti boste zadovoljni. Preplavila vas bodo intenzivna čustva. 

BIK – Pazite, da ne bo nekdo v vašem imenu naredil neumnosti. Čeprav vam ta oseba veliko pomeni, se mora naučiti sprejemati odgovornost za svoje odločitve. 

DVOJČKA – Notranja moč se bo okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako našli ugoden veter za spremembe. Njihov tok bo počasen in temeljit. Sodelovanje, družabne dejavnosti in pogovori bodo v osredju. 

RAK – Če boste sami sebi dali priložnost, vas bodo tudi drugi podprli. Vaša največja težava je v tem, da ne zaupate dovolj v svoje sposobnosti in ideje, ki ste si jih zastavili. 

LEV – Delovno energijo boste znali usmeriti v prave cilje, s katerimi ste zadnje čase nekoliko zaostajali. Zahteve nadrejenih boste uresničili. Ne pomilujte sami sebe in ne zadržujte besa v sebi. 

DEVICA – Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč navajeni, da se strinjate z vsem. Tokrat se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembnega načrta. 

TEHTNICA – Če bodo nadrejeni pohvalili vaše sodelavce, se vas bo polotila tekmovalnost. Na vsak način boste želeli dokazati, da ste enako dobri, če ne še celo boljši. 

ŠKORPIJON – Obdržite raven spodobnosti. Nekoga boste prepričali o svojem prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo dokaj dobro, kar vas bo sprostilo. 

STRELEC – Izkazalo se bo, da ste imeli prav, in ne boste mogli skriti ponosa. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni. 

KOZOROG – Vaše počutje je spremenljivo, vendar ostane stalnica, ki ji je ime ljubezen. Le nekaj majhnih besed lahko naredi čudeže, zlasti če je že dolgo od tega, ko ste prevzeli podobno pobudo. 

VODNAR – Na delovnem mestu boste ustvarili prijateljsko razpoloženje. Zgradili boste dobre odnose, celo s sodelavcem, do katerega ste bili včasih negativno nastrojeni. 

RIBI – Delo vas bo neusmiljeno posrkalo vase, čeprav boste hoteli početi nekaj drugega. Potrebujete dodatno znanje, da bi bili kos zahtevni nalogi, ki vas čaka.