Astro

Horoskop za torek, 10. maja

W.Y.
10. 5. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Da vas dogajanje ne bo presenetilo.

Profimedia
Nekaj se pripravlja na nebu.

OVEN – Pridobili boste paleto novih znanj. Srečno roko boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnosti. Po zvezdnih namigih je mogoče razbrati, da bo več priložnosti na finančnem področju. 

BIK – Bodite pozorni na nekaj, kar so vam povedali pred kratkim. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena, kar je bila napaka. Znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. 

DVOJČKA – Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, a tudi takšna pot, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način, tokrat povsem nepristransko. 

RAK – Navdih boste črpali iz vseh mogočih virov. Niste si čisto na jasnem, ali imate ob sebi pravo osebo. Mešani občutki vas bodo počasi zapustili. Prehajate v bolj zadovoljen položaj. 

LEV – Ponavljajo se vam manjši glavoboli. Nekoliko ste raztreseni ali zmedeni in zato se morate zdaj boriti s posledicami napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira, posebno ljudje, ki niso povsem iskreni.

DEVICA – Obstaja povečana možnost ugodne rešitve finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. V ljubezni bodo daleč na prvem mestu nežnost in romantična doživetja.

TEHTNICA – V službi boste ves svoj čas podredili delu in ne bo vam žal. Vsako uro boste preživeli bolj aktivno. Ko se lotite delovnih obveznosti, vas komaj kdo ustavi, saj merite zelo visoko. 

ŠKORPIJON – Lahko računate na srečne okoliščine, posebno pri stvareh, pri katerih je zgovornost ena najbolj zaželenih lastnosti. Imeli boste občutek uspešnosti, vztrajnosti in zadovoljstva. 

STRELEC – V samopomoč vam bo danes intuicija. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo potrebno. Pazite tudi na denar.

KOZOROG – Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav nikoli niste preveč zadovoljni s seboj. V ljubezenskih odnosih ste spet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in koga. 

VODNAR – Uspeh na delovnem mestu bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo krepiti. Dokazali boste svoje vrhunsko znanje in si izborili svoje mesto. 

RIBI – Vse se vam dogaja zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič pa se dolgo vleče. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok.