televizijska voditeljica

Natalija Bratkovič po principu: Živi se le enkrat!

Eva Jandl
18. 11. 2021, 20.31
Posodobljeno: 18. 11. 2021, 22.57
Deli članek:

Zakaj se televizijska voditeljica kar šestkrat tedensko poti v telovadnici na treningu kikboksa in kaj je naslednja stvar na njenem seznamu želja?

Facebook
Natalija redno trenira s svojim zaročencem, kikboksarjem Dejanom Vajsom.

Energično Mariborčanko Natalijo Bratkovič, ki se je pred leti zaradi ljubezni preselila v Gornjo Radgono, skoraj vsak dan spremlja šport. Vsaj nekaj zadnjih let, odkar je v televizijski oddaji gostila tedanjega svetovnega prvaka v kikboksu Dejana Vajsa. Ta je zdaj njen zaročenec, Natalija pa se šestkrat tedensko poti v telovadnici in trenira kikboks. Vprašali smo jo, ali je zunanji videz zanjo pomemben. »Do neke mere je pomemben, ne nazadnje si pred kamero, da bi se s tem obremenjevala, pa ne. V tem obdobju življenja mi je pomembno, kaj moje telo zmore, kako se počutim, do kam ga lahko s treningi spravim.« Pravi, da ji poleg zdravja in dobrega počutja trening pomaga ostati zbranih misli in v dobri telesni formi.

Brez obžalovanj

Televizijska voditeljica podeželskega šova obožuje adrenalin in vse, kar je povezano z njim. Rada ima motorje in nove dogodivščine, nam je še povedala. Živi po principu: le enkrat se živi! V jeseni svojega življenja namreč ne želi obžalovati vsega tistega, česar ni preizkusila. In kaj je naslednja stvar, ki je na seznamu njenih želja? »Nakup kamp prikolice in nove dogodivščine, ki nas z njo čakajo. Zelo rada bi obiskala Škotsko in Irsko in verjamem, da ko bo čas za to, bom to tudi doživela.« Med epidemijo sta z zaročencem sicer kupila psa, belega haskija, ki sta ga poimenovala Snow (sneg).