spet na tapeti

»Kraljica, vzemite jima že te kraljeve nazive!«

N.S.
18. 11. 2021, 19.59
Posodobljeno: 18. 11. 2021, 22.22
Deli članek:

Kdor je mislil, da je že konec vsega kraljevskega zla, se moti. Zdi se, da škandalom Meghan Markle in princa Harryja ni konca. Nasprotno: stanje se poslabšuje.

Profimedia
Princ Harry in Meghan sta spet na tapeti!

Vse kaže, da je vojvodinja Meghan Markle še vedno v zobeh mnogih ne glede na to, kaj naredi.

V zadnjih javnomnenjskih raziskavah so ljudje potrdili, da slavna igralka ni najbolj priljubljena v Veliki Britaniji. Menijo, da je Meghan s tem, kar je storila v zadnjem letu, z vsemi škandali, zgodbami in izjavami, škodovala kraljevi družini. Prepričani so, da se Američanka pač ni zlila z britansko družino. A pozor, najbolj kontradiktoren očitek zadnje čase je, da se Meghan preveč drži stran od vseh škandalov v kraljevi družini in ji zato očitajo premalo angažiranosti. »Pa to je noro. Ne glede na to, kaj Meghan naredi ali ne naredi, vedno bo narobe. V norem svetu živimo,« se je glasil eden od komentarjev na raziskave.

Ob vsem tem se je spet oglasil tudi britanski poročevalec, avtor in nekdanji voditelj televizijskega kanala CNN, Piers Morgan, ki še vedno bije javno bitko proti Meghan Markle in princu Harryju. V svoji novi oddaji je namreč javno nagovoril kraljico Elizabeto II. in jo pozval, naj že končno odvzame kraljeve nazive Harryju in Meghan. Buckinghamska palača se na to še ni odzvala in se verjetno tudi ne bo.

»Britanska kraljica je znana po tem, da se ne odzove na nobene provokacije. Tega ni nikoli počela, zato tudi zdaj ne bo komentirala tega. To preprosto ni njen stil,« je vse skupaj komentirala znana strokovnjakinja za britanski dvor, ki je prepričana, da kraljica ne bo naredila tako drastičnih korakov, saj navsezadnje Harry in Meghan še vedno prinašata veliko prihodkov v kraljevo družino.