POROČENA

FOTO: Vse je presenetila s svojim poročnim dnem

N.S.
20. 3. 2021, 07.33
Deli članek:

Svetlolasa junakinja šova Ljubezen po domače je veljala za eno najbolj priljubljenih tekmovalk, ki je zdaj končno našla srečo v ljubezni, saj se je pred kratkim poročila in po novem nosi priimek Radovanović.

Osebni arhiv
Po dolgem iskanju ljubezni jo je Jacqueline le našla in svojemu izbrancu dahnila usodni da.

Jacqueline Kale, po novem Radovanović, živi v prepričanju, da se resnična ljubezen začne takrat, ko ničesar ne pričakujemo v zameno.

Kot strela z jasnega je prišla novica, da je ena najbolj priljubljenih junakinj resničnostnega šova, Jacqueline Kale, končno našla srečo v ljubezni. Simpatična Metličanka, ki bo kmalu praznovala 52. rojstni dan, je decembra lani predstavila svojega partnerja, zdaj pa je sporočila veselo novico, da je srečno poročena. S spletnimi prijatelji je delila album fotoutrinkov, v katerih lahko vidimo, da je blestela v svečani obleki v črni barvi, ki so jo krasili bleščeči vijoličasti motivi. Ti so se ujemali z barvo soprogove srajce in kravate, celoten videz pa sta zaradi hladnega vremena oba zaključila z usnjenim vrhnjim oblačilom. Mladoporočenca sta si poročni dan polepšala z glasbo, za katero sta poskrbela kar sama. Kot razkrivajo fotografije, je Jacqueline prepevala, soprog pa jo je spremljal na kitari. Kot kaže, je Jacquelinetudi spremenila priimek, ki je zdaj Radovanović, prav tako se je odločila za drugačen zapis svojega imena, in sicer Jacqualine. 

osebni arhiv
Mladoporočenca sta si poročni dan polepšala z glasbo, za katero sta poskrbela kar sama.