Britney Spears

To je boleče gledati. Naj ji Britney nekdo pomaga!

N.S.
22. 10. 2020, 20.35
Posodobljeno: 22. 10. 2020, 21.20
Deli članek:

Najuspešnejša pop senzacija zadnjega stoletja, pop princesa Britney Spears, že nekaj časa kliče po tem, da potrebuje pomoč. O tem so prepričani njeni oboževalci, ki jih že nekaj dni zapored zasuva s »čudnimi« videovsebinami.

Osebni arhiv
Mnogi so prepričani, da je precej jasno, da je njene kariere konec.

Čeprav je Britney Spears že 12 let pod skrbništvom svojega pohlepnega očeta, zaradi česar po vsem svetu potekajo protesti pod sloganom Osvobodite Britney, je zadnje dni dosegla kapljo čez rob.

Zadnje objave nekoč priljubljene pevke Britney Spears na družbenem omrežju Instagram so med njenimi sledilci prižgale več rdečih alarmov kot kadarkoli. Pomanjkljivo oblečena zvezdnica je namreč najprej delila nenavadne nasvete, kako se opremiti za na plažo, nato pa v drugem videoposnetku še zapeljivo zaplesala. Njeni oboževalci so zdaj popolnoma prepričani, da je zvezdnica na robu in da nujno potrebuje pomoč. Pop senzacija Britney Spears je bila sicer zaradi težavne preteklosti 12 let pod skrbništvom svojega očeta in odvetnika, ki sta imela nadzor nad njenim zasebnim življenjem, financami in tudi zdravstvenim stanjem. Razlog za to je bilo več psihičnih zlomov, ki jih je doživela leta 2007 in zaradi katerih je ogrozila svojo nadvse uspešno glasbeno kariero.

Profimedia
Številni vsak dan protestirajo, da naj že končno osvobodijo Britney iz rok njenega pohlepnega očeta.

ZASKRBLJENI OBOŽEVALCI

To, kar zadnje dni počne Britney, ko se na družbenih omrežjih pojavlja pomanjkljivo oblečena in pleše na zapeljivo glasbo, njen zapis pa nikakor ni povezan s plesom, je pri oboževalcih sprožilo rdeči alarm. »Zadrogirana je. Pošljite k njej policijo!« – »Britney, si v redu?« – »To je boleče gledati.« – »Britney, povej, kako ti lahko pomagamo v teh težkih časih?« To je le nekaj od skoraj 30 tisoč komentarjev, od katerih jih je mnogo izpostavilo, da psihično stanje nekoč nadvse priljubljene pevke nikakor ni v redu in da naj ji že kdo pomaga.

Profimedia
Zaradi takšne oprave in zmedenega plesa so mnogi oboževalci pop pevke v skrbeh.