SLAVNOSTNO

Damjan je vsem želel izkazati svojo veliko hvaležnost

N.S.
17. 12. 2019, 20.40
Deli članek:

V veselem decembru se vsi radi obdarujemo in se tako spomnimo na svoje najbližje. Naš najboljši samopromotor vseh časov Damjan Murko pa je naredil še korak naprej in ni obdaril samo svojih najbližjih, temveč je tudi pripravil zabavo za vse poslovne partnerje.

Tibor Golob
Tokrat ni obdaroval samo svojih bližnjih, temveč tudi svoje poslovne partnerje.

Damjan Murko že nekaj časa zelo dobro živi od svojih nastopov in dela, ki ga opravlja. Sam je vedno govoril, da mu je na koncu dneva važna modra kuverta, ne pa to, kako se mu smejijo.

In očitno se mu je vse skupaj dobro obrestovalo, pred kratkim je namreč dokazal, da njegovo podjetje deluje transparentno in dobro, kot pravi sam. »Lahko rečem, da sem si zmeraj želel izkazati spoštovanje in hvaležnost vsem, s katerimi sem čez leto sodeloval, zato sem se odločil, da priredim novoletno zabavo z odlično kulinariko, izbrano kapljico in glasbo. Vsak je seveda v zahvalo prejel tudi moj novi album Šok in vroči koledar za leto 2020. Zavedam se, da vsi nimajo takšne sreče, zato sem se zadnje čase vključeval v kar nekaj dobrodelnih akcij in imel veliko dobrodelnih nastopov. Letos sem tudi prvič nekaj svojih koledarjev podaril v dobrodelne namene. Naša dolžnost je, da pomagamo, in prav je tako, dolžni smo pomagati tistim, ki nimajo takšne sreče kot jaz,« je za nas časopis povedal podjetni Murko.

Uroš Apostolovič-Apo
Damjan v družbi finalistov Kmetije, Jana in Tilna Klobase

»Tako smo se ob organizaciji moje desne roke Uroša Apostoloviča - Apa in Bojana Papeža (Biggest Loser Slovenija) odločili, da moje goste razvajamo na idilični lokaciji, kjer ima Bojan krasen ambient za zaključene družbe in pristno slovensko hrano. S svojo prisotnostjo so me presenetili tudi dvojčka Jan in Tilen Klobasa ter komedijant Nejc Petek in duet RS, ki sta poskrbela za zabavo ob tem veselem decembru,« je še dejal Damjan, ki pravi, da je veseli december eden njegovih najljubših mesecev leta.

Uroš Apostolovič-Apo
Bojan Papež (The Biggest Loser Slovenija) v družbi Nejca Petka.