Zabava

FOTO: Takšne Severine še niste videli: "Še vedno hodim"

R.T.
17. 12. 2019, 08.53
Posodobljeno: 17. 12. 2019, 11.29
Deli članek:

Severino po uspešnem koncertu v zagrebški areni sedaj pričakuje slovenska publika. Na instagramu pa je objavila fotografijo v drugačni podobi kot smo je sicer vajeni in sporočila naslednje.

Instagram (osebni profil)
Severina v povsem drugačni podobi.

Kot smo pisali je Severina Kojić (47) izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom (7), ki je bil začasno dodeljen očetu, srbskemu poslovnežu Milanu Popoviću (55). Njeni odvetniki so za hrvaški portal Jutarnji list potrdili, da so na sodišče predali pritožbo z zahtevo, da Popović sina ne sme odpeljati iz Hrvaške. Severina po poročanju omenjenega portala že prehodno nekdanjemu soprogu ni želela predati otrokovega potnega lista. Pevka pa kljub težim trenutkom nadaljuje s svojo turnejo The Magic Tour.

Pred kratkim je nastopila v Areni Zagreb in pred koncertom povedala, da ji je bilo težko, ker njenega sina ni bilo ob njej. Na instagramu je objavila tudi posnetek iz zaodrja, kjer jo je po koncertu pričakala njena mati. 

Sedaj jo čaka še nastop v naši prestolnici. Na oder stožiške dvorane bo stopila 21. decembra, na kar je spomnila tudi njene slovenske oboževalce in oboževalke.

Objavila je fotografijo, na kateri pozira v rožnatih oblačilih in z rožnato barvo las in zapisala: "Še vedno hodim" (Still walking). Sodeč po komentarjih pod objavo so bili sledilci navdušeni.