Po nedavnem obisku kraljevega para v Bristolu ves svet ugiba, ali vojvodinja Meghan upošteva modne nasvete svoje dobre prijateljice Amal, žene slavnega igralca Georgea Clooneyja.

Minuli vikend sta se princ Harry in Meghan Markle mudila na uradnem obisku v Bristolu, kjer je slavna vojvodinja Susseška spet postregla z modnim kosom, o katerem govori ves svet. Nekdanja hollywoodska zveznica je namreč nosila obleko svetovno znane modne hiše Oscar de la Renta, ki stane vrtoglavih 1800 evrov, prepoznavna pa je po različnih vzorcih printov živali in rož. A bolj kot v obleko so se poznavalci zapičili v njen plašč, ki ga je kupila v znani trgovini z vintage modo William Vintage, ki je sicer najljubša vintage trgovina slavne Amal Clooney, soproge igralca Georgea Clooneyja, s katero sta tudi veliki zaupnici in prijateljici.

3 George in Amal Clooney
Reuters
Amal in George Clooney, ki sta navdušila tudi na kraljevi poroki maja lani, sta v skrbeh za Meghan.

UPOŠTEVALA JE AMALIN MODNI NAMIG

Prodajalka v trgovini, kjer je Meghan kupila črni plašč, je namreč medijem povedala, da je Meghan tja prišla zaradi namiga svoje prijateljice Amal. »Ni skrivala dejstva, da ji je trgovino omenila Amal in je zato prišla pogledat obleke v trgovini. Kupila jih je kar nekaj in lahko rečem, da je bila zelo sproščena, zvedava, vidi se, da ima rada vintage modo. Predlagali smo ji, da se fotografira za objave na družbenih omrežjih v zameno za vse obleke, ki jih je izbrala, a je prijazno zavrnila in plačala polno vsoto. Glede na to, kaj ima rada, verjamem, da bo še prišla k nam, kjer ji bomo seveda ponudili posebne kose oblačil, za katere verjamemo, da ji bodo pisani na kožo,« je povedala prodajalka in solastnica modne trgovine, ki pravi, da pri njih nakupuje kar precej znanih imen iz sveta zabave, dodala pa je, da jih veliko pride k njim prav zaradi nasveta slavne Amal, ki velja za eno najlepše oblečenih žensk na svetu. Vse to pa očitno pomeni le eno, in sicer da Amal zelo vpliva na modni okus številnih znanih estradnic, med katerimi je tudi njena prijateljica Meghan Markle.

meghan markle 1
Profimedia
Očitno ji je vseeno za kraljevo tradicijo.