Luka Šulić

Glasbenik je končno pokazal svojega sinka

N.S.
30. 12. 2018, 11.55
Deli članek:

Luka Šulić, član svetovno znanega dua 2Cellos, božično-novoletne praznike preživlja v družinskem krogu.

Instagram
Družinica Šulić je letos praznovala že drugi skupni božič.

Po napornem letu, ko sta Luka in Stjepan kot 2Cellos zaključila več kot leto in pol trajajočo koncertno turnejo, poimenovano po njunem četrtem studijskem albumu Score, sta si vzela čas zase.

2Cellos
Člana 2Cellos vsak v svoji domovini uživata v radostnem duhu praznikov.

Član dvojca, ki je oktobra izdal še peti album Let There Be Cello, vmes pa posnel še nekaj oglasnih kampanj, zdaj vsak v svoji domovini uživata v radostnem duhu praznikov. Medtem ko se Stjepan mudi pri svojih starših v Pulju, Luka praznične dni preživlja z ženo Tamaro in sinkom Valom v rodnem Mariboru. Kot se za božič spodobi, so v svojem domu postavili smrečico, pri okraševanju pa je tokrat prvič pomagal tudi sinček Val. Čeprav je to zanj že drugi božič po vrsti, pa je letos prvič aktivno pomagal staršema, saj je lani štel šele dober mesec.

Instagram
"Moji najbolj dragoceni diamanti," je pod to fotografijo zapisal ponosni violončelist.

Luka ne skriva ponosa nad svojim prvorojencem in je s svojimi sledilci delil tudi nekaj prikupnih fotografij, na eni izmed njih pa smo naposled lahko videli tudi Valov obraz! S fotografije sicer ni jasno razvidno, komu je mali nadobudnež bolj podoben, vsekakor pa gre za nadvse ljubkega malčka, ki je že večkrat dokazal, da je po očetu podedoval glasbeni talent.