Zabava

Zoran Predin četrtič postal dedek

T.P.
28. 12. 2018, 20.15
Deli članek:

Leto 2018 je bilo pri slovenskih znanih obrazih zelo plodno.

Instagram
Mala Nia je ob rojstvu tehtala 3180 gramov.

Nedavno so novico o tem, da bodo znova zibale, sporočile voditeljica Ota Širca Roš, manekenka Iris Mulej in igralka Maja Martina Merljak, zdaj pa sta to storila še igralec Primož Forte in pevka Daša Gradišek.

Primož je veselo novico obelodanil na facebooku, s prikupnim družinskim posnetkom, ki ga je pospremil z naslednjimi besedami: »Želimo, da se vam ob letošnjih praznikih uresničijo vse želje. Nam so se!! Novi član naše družinice prihaja junija 2019!«

Facebook
Primož je takole sporočil, da se bo družinica kmalu povečala za še enega člana.

Daša pa je svoj zaobljeni trebušček pokazala na instagramu. Pod fotografijo ob okrašeni smrekici je zapisala: »Vesel božič vsem lepim dušam« in dodala, da pričakuje nekaj velikega. Max, ki bo prihodnje leto slavil drugi rojstni dan, bo tako postal starejši bratec.

Glasbenik Zoran Predin pa je postal dedek – in to že četrtič. Za najlepše božično darilo sta poskrbela njegova hčerka, kostumografinja Zarja, in glasbenik Giani Poposki. Dojenčico, ki je ob rojstvu tehtala 3180 gramov, je par poimenoval Nia. Prihod nove družinske članice so vsi pospremili tudi z objavami na družbenih omrežjih.

Facebook
Zarja Predin in Nia

Novopečena mamica je veselo novico sporočila s hčerkico v naročju in s pripisom: »Moj lastni božični čudež. Giani, uspelo nama je,« Zoran s posnetkom hčerke in vnukinje ter besedami: »Božiček mi je s pomočjo Zarje in Gianija prinesel četrto vnukinjo Nio,« novopečeni očka pa s fotografijo hčerkine nožice na tehtnici ter pripisom: »Letos smo bili tako pridni, da nam je nekaj čez polnoč Božiček prinesel najlepše darilo na svetu. Vesel božič oziroma vse najboljše, mala Nia, in dobrodošla na svet. Zarja, respect in ljubim te najbolj na svetu, aja, pa kr fotr mi reci.«

Instagram
Pevka Daša Gradišek bo naslednje leto znova zibala.