TEŽAVE

Sta slavna zakonca res na robu ločitve?

N.S.
6. 11. 2018, 21.00
Deli članek:

Nekdanji nogometni zvezdnik David Beckham je v najnovejšem intervjuju dejal, da je njegov zakon z Victorio »hard work«, kar v prevodu pomeni trdo delo. S tem pa je popolnoma užalil svojo ženo Victorio.

Reuters
Kakšna je prihodnost zakoncev Beckham, še ni znano, saj vsi čakajo Victorio, kaj bo storila!

David Beckham je pred kratkim v iskrenem intervjuju »prestopil mejo« in z izjavo prizadel ženo Victorio, nekdanjo članico skupine Spice girls. Slavni nogometni zvezdnik, ki ga je prav žena Victoria spremenila v globalno blagovno znamko in manekena, je namreč priznal, da je njegov devetnajstletni zakon z Victorio trdo delo, a s tem zanj ni naredil nič dobrega, saj se o njunem zakonu že dolgo govori, da je na robu propada.

»Biti poročen dlje časa je vedno trdo delo, vendar ti uspeva. Soočaš se s težkimi situacijami, kot so potovanja, pa čas, ko nisi skupaj, vendar ti na koncu uspe,« je priznal David, ki je po poročanju virov blizu družine Beckham s tem menda popolnoma užalil in prizadel svojo ženo. »Victoria je ponižana in močno prizadeta, ne more verjeti, da je bil oče njunih štirih otrok tako neobčutljiv, da jo je javno tako ponižal,« je povedala prijateljica slavne oblikovalke in pevke.

Štiriinštiridesetletna Victoria naj bi zaradi ocene, da njun zakon zahteva veliko njegovega napora in vzdržljivosti, ne samo dva dni skupaj jokala, ampak je menda krajši čas sama preživela v nemškem letovišču v Baden-Badnu, kjer naj bi ji pomagal specialist za »ustvarjanje čustvenega ravnotežja«.

Reuters
Užaljena, prizadeta in objokana se je zatekla po pomoč na kliniko v Baden-Badnu.

So govorice resnične?

Nesramno bogata zakonca Beckham, ki imata skupaj tri sinove in hčerko, sta se vse od poroke leta 1999 morala braniti govoric, da sta na robu ločitve. Do zdaj sta se uspešno borila proti zlobnim jezikom, saj sta vsakič znova dokazala, da je v njunem zakonu vse v redu. A kaj bo tokrat, ko je David prestopil mejo potrpljenja pri svoji ženi Victorii?

Facebook
Victorii ob strani stojijo vsi štirje otroci.