BAR

Po hčerki in sinu v šov tudi mama, razvpita Andrijana Starina Kosem?

S.N.
6. 11. 2018, 20.30
Deli članek:

V resničnostnem šovu Bar se za glavno nagrado bori Katarina, hčerka razvpite Andrijane Starina Kosem, zdaj pa se je v boj za glavno nagrado podal še njen sin, Katarinin brat Vid Kosem.

Planet Tv
Zdaj je v bitko za 50 tisoč evrov vstopil še Vid Kosem.

Minuli konec tedna so v resničnostni šova Bar vstopili trije novi tekmovalci, med njimi tudi Vid Kosem, brat Katarine Kosem, ki je bila do zdaj udeležena že v marsikaterem sporu znotraj Bara. Spomnimo, da je po enem izmed sporov v šov Bar prišla tudi Katarinina mama, nekdaj razvpita političarka Andrijana Starina Kosem, in sicer je prišla svoji hčerki izkazat podporo ter ji vlit motivacije v nadaljnji borbi za glavno nagrado. Zdaj se bosta za 50 tisoč evrov potegovala kar dva člana družine Kosem, saj je v šov vstopil tudi Katarinin brat Vid.

Planet tv
Katarina Kosem je bila svojega brata v Baru zelo vesela.

»Midva s Katarino se razumeva normalno. Seveda imava tudi spore, ki so značilni med sestro in bratom, a načeloma imava dober odnos. Se podpirava in v slabih trenutkih si vedno stojiva ob strani. Največkrat se sporečeva zaradi najrazličnejših banalnih stvari, kot so hišna opravila. Zdaj je Katarina že toliko časa v Baru, da sem že kar nekako pozabil, zaradi česa se največkrat sporečeva,« je povedal Vid. Mnogi pa zdaj v šali ugibajo, ali je naslednja članica družine Kosem, ki bo vstopila v šov Bar, prav mama Andrijana, ki je še do pred kratkim stregla v lokalu v ljubljanskih Dravljah.

Reporter
Mama Andrijana Starina Kosem pravi, da je ponosna na svoja otroka in bo navijala za oba.