Nič več buco

FOTO: Najmlajši sin Lepe Brene se je prepolovil

T.P./Novice Svet24
5. 7. 2018, 20.30
Deli članek:

Viktor Živojinović se je vrsto let boril z debelostjo, lani pa se je le odločil vzeti v roke.

Instagram
Lepa Brena, Slobodan Živojinović, Stefan in Viktor

Do zdaj je izgubil že več kot 50 kilogramov, koliko manj ga je v primerjavi s prej, pa je nazorno pokazal s posnetkom na instagramu. 

NIČ VEČ BUCO

Ko je Viktor lani začel dieto, je tehtnica pokazala kar 119 kilogramov, zdaj pa jih drastično manj.

Na omenjenem družbenem omrežju je objavil fotografijo, na kateri ob sebi drži kratke hlače, ki jih je nosil, ko je bil obilen, kot je videti, pa bi zdaj lahko vanje stopil dvakrat.

Njegovi prijatelji so posnetek pospremili s številnimi čestitkami, mnoge pa je zanimalo tudi, kako mu je to uspelo. Svoje skrivnosti – vsaj javno – ni izdal.

Njegov prijatelj pa je pred časom za enega od srbskih medijev razkril, da so njegovi obroki sestavljeni iz mesa in solate, odpovedal pa se je tudi alkoholu, sokovom, sladkarijam in testeninam. Odkar je izgubil odvečne kilograme, se je izboljšala tudi njegova krvna slika, tako da nima več težav z zdravjem.

Instagram
Viktor Živojinović

Dvajsetletnik sicer v Beogradu študira podjetništvo in menedžment, ob tem pa še dela v družinskem podjetju. O poslu ga uči tudi mamin sodelavec Saša Popović, s katerim se poznata še iz časov, ko je nastopala s skupino Sladki greh, katere član je bil.

Instagram
Viktor Živojinović - obilen