Četrti na poti?

Je Kate Middleton zopet noseča?

A.K.
5. 7. 2018, 14.20
Posodobljeno: 5. 7. 2018, 14.22
Deli članek:

Vir, ki je paru blizu, je izdal, da Kate pričakuje še enega otroka.

Profimedia
Kate Middleton

Po britanskem dvoru te dni krožijo govorice o še eni nosečnosti lepe vojvodinje Kate. Le tri mesece po zadnjem, tretjem porodu princa Louisa naj bi bila spet noseča. Za portal Life&Style je neznani vir potrdil govorice, družina naj bi se povečala za še enega člana.

»Želita imeti dva fantka in dve punčki. Kate je izredno pomembno, da se med seboj razumejo, da imajo med seboj tisto povezavo, ki jo je imela tudi sama s sestro Pippo, za to pa je pomembno, da je med njimi majhna starostna razlika,« je dejal. »Tisti, ki so si blizu s Kate vedo, da je res noseča s četrtim otrokom. Kaže tudi vse znake nosečnosti, z Williamom pa sta vedno govorila, da želita imeti štiri otroke, da bi bila njihova družina popolna. No, William bi imel pet otrok, a Kate pravi, da so štirje dovolj,« je še dodal.

Profimedia
V zadnjih dnevih je večkrat nosila ohlapna oblačila. Morda zato, da prikrije javnosti nosečnost?

Kar se tiče znakov nosečnosti, ki naj bi bili očitni, da gre res za nosečnost, vir pravi: »Spet nosi le široka oblačila, izogiba se alkoholu, želi si jedi s curryjem, kot v prejšnjih nosečnostih. Je piškote s sivko, ki preženejo jutranjo slabost.« Najbolj očiten pa je bil njen zadnji izgovor, ko je navedla razlog, da se ne bo udeležila 70. rojstnega dneva princa Charlesa, da se počuti slabo in izčrpano. Prav enake simptome je imela vsakokrat, kadar je bila noseča.