Slavna mamica

Znana Slovenka še vedno skriva svoji dvojčici

A.K.
4. 7. 2018, 15.45
Posodobljeno: 4. 7. 2018, 15.46
Deli članek:

Že pred časom je dejala, da svojih dvojčic ne bo izpostavljala na družabnih omrežjih.

Mare Vavpotič/M24
Tjaša Kokalj

Slovenska voditeljica, novinarka, manekenka in blogerka, Tjaša Kokalj Jerala, je pred desetimi meseci prvič postala mama. Njeni dvojčici sta se rodili prezgodaj, kar je pomenilo kar nekaj težav, s katerimi se je družina soočala že takoj po rojstvu deklic.

Tjaša se je odločila, da malčic ne bo izpostavljala javnosti, česar se še vedno drži. Sem in tja objavi na svojem profilu instagrama kakšno fotografijo, vendar se dvojčic nikoli ne vidi. Tokrat je objavila utrinek z dopusta in zapisala, da se imajo na njihovem prvem skupnem dopustu krasno.

Čas preživljajo na slovenski obali, kjer kampirajo, tako kot je nekoč kampirala sama s svojim možem. Izdala pa je tudi, da dvojčici uživata na svežem zraku, veliko pa tudi vozičkajo in spoznavajo poti na naši obali, ki so primerne za sprehajanje z vozičkom. Ker je zadnje dni morje bolj hladno, ima namreč le 22 stopinj, se zaenkrat slovenska lepotica še ni kopala, je pa pokazala, da je popolnoma v formi. S fotografijo, ki jo je objavila na instagramu, na kateri pozira v roza kopalkah, je dokazala, da ima še vedno pravo manekensko postavo in da se ji materinstvo prav nič ne pozna.