Hrvaška pevka

Severina nesrečna, ker ne more zanositi

A.K.
4. 7. 2018, 10.30
Posodobljeno: 4. 7. 2018, 10.42
Deli članek:

Hrvatica išče pomoč tudi pri strokovnjakih iz Amerike.

Profimedia
Severina

Lepa hrvaška pevka Severina in njen mož, Igor Kojić, se že dalj časa trudita, da bi povečala svojo družino za enega člana. Že leta 2016 je bila umetno oplojena, a je kasneje doživela spontani slav. Vse od takrat naprej se zarodek ne zmore obdržati. Zato je slavni par zaprosil za pomoč eno izmed najbolj znanih klinik za neplodnost in umetno oploditev v Los Angelesu.

»Ker Severina ne more zanositi, sta obupana. Zato sta se obrnila na ameriško zasebno kliniko, kjer so pomagali številnim hollywoodskim obrazom. Na kliniko sta prišla s pomočjo Igorjeve sestre Nataše, ki tam živi. Spakirala sta kovčke in poskusila srečo tam. Na kliniko sta šla na dodatne preglede in ko bodo vse analize zaključene, bosta šla na neke terapije ali pa na novo umetno oploditev,« je dejal dobro obveščen vir. »Težko jima je, želita poskusiti vse, da bi lahko imela otroka in ostajata optimista. Z obzirom na to, da ima ta klinika visok odstotek uspešnosti zdravljenja neplodnosti, nista izgubila upanja. Za absolutno srečo jima manjka le še otrok, zato upata, da bos Severina do konca leta noseča. Imata veliko podpore njune družine, denar pa je v tem primeru postranskega pomena,« je še dodal.

Lepotica se je spoznala tudi z alternativno medicino, preizkusila je homeopatijo, ampak ji ni pomagala. Hodi tudi na redne kontrole k nutricionistom, ki ji svetujejo o zdravem prehranjevanju, ki ima tudi lahko veliko vlogo pri zdravljenju neplodnosti, vendar za zdaj posledice še niso vidne.