Presenetil jo je

Svetlolasa članica Učiteljic je zaročena!

Teja Pelko/Novice Svet24
4. 7. 2018, 07.10
Deli članek:

Ptujčanka Ana Vurcer, ki tvori slovenski del priljubljene skupine Učiteljice, si pred štirimi leti in pol niti v sanjah ni predstavljala, kako zelo se ji bo s tem, ko se je prijavila na avdicijo za Učiteljice, ki sta jo Bojan Dragojević in Dušan Bačić priredila v Zagrebu, spremenilo življenje.

Predrag Djurović
Bojana so odlično sprejeli tudi njena družina in vsi njeni prijatelji, zato so bili novice o zaroki zelo veseli.

Ne le da je postala del zelo uspešne zasedbe, spoznala je tudi svojega življenjskega sopotnika. 

Bojan prihaja iz Beograda. Je lastnik glasbenega studia Empire ter producent in aranžer največjih hitov današnje glasbene scene, ki jih med drugim izvajajo Severina, Neda Ukraden, Jelena Rozga, Jasmin Stavros, Ivan Zak, Saša Kovačević, Milica Todorović, Tarapana in Učiteljice.

»Bojan je bil na avdiciji precej strog, in čeprav sem se odlično odrezala, je bil on tisti, ki je dvomil o meni, a ne zaradi mojih glasbenih sposobnosti, temveč zaradi težav s sporazumevanjem, ki sem jih takrat še imela. Prav tako mu je bilo nenavadno, da imam tako dolge lase. Rekel mi je, da sem videti kot iz reklame za Ikeo. (smeh) No, uspela sem mu pojasniti, da se bom jezika hitro naučila, in prav tako, da se ne bom ostrigla. Šele nekaj mesecev po avdiciji, ko smo z vso ekipo zaradi dela skupaj preživljali veliko časa, pa so se med nama prižgale prve iskrice. Ker je bil Bojan tudi moj 'šef', sem nekaj časa razmišljala, ali je prav, da se spustiva v zvezo, saj nisem želela, da bi se v skupini kaj zapletlo. Sčasoma so se ti dvomi razblinili in postala sva par. Vsi v ekipi so bili tega zelo veseli,« je razkrila Ana, ki se je zaradi Bojana tudi preselila v Beograd.

Kot šefa ga Vurcerjeva še vedno »posluša«, v skupini pa zaradi njune zveze nima nobenih privilegijev, nasprotno, včasih je do nje celo bolj strog kot do Silvie in Matee.

ZAROKA

Na njuno četrto obletnico pa jo je Bojan, ki je ime dobil po našem smučarju Bojanu Križaju, v Portorožu, kjer sta bila na kratkem oddihu, presenetil s prstanom. »Tega niti slučajno nisem pričakovala, tako da sem bila resnično presenečena. Priznam, da nisem prav veliko razmišljala, preden sem rekla da, saj mislim, da se najino življenje po poroki ne bo kaj bistveno spremenilo. Tudi v prihodnje so v prvem planu Učiteljice, v prostih trenutkih pa kakšna potovanja, ki jih imava zelo rada,« nam je zaupala Vurcerjeva.

»Bojanu je Slovenija zelo všeč. Tukaj preživiva veliko časa. Zelo dobro se je že tudi naučil slovenskega jezika.«

Kdaj bosta dahnila večni da, Ana še ne ve. »Poroko bova zagotovo praznovala z ljudmi, ki jih imava rada, kakšnih drugih informacij pa trenutno še nimam. Najprej morava seveda preveriti, kdaj imamo Učiteljice kakšen prost vikend. S poroko se nama ne mudi, zdaj se moram najprej privaditi na novo funkcijo zaročenke,« nam je povedala Ana, razkrila pa tudi, da vsaj trenutno naraščaja ne načrtujeta.

osebni arhiv
Njuno življenje je precej prepleteno z glasbo tudi takrat, ko na programu niso Učiteljice. Ana veliko časa tudi sama preživi v njegovem studiu.