Katja tratnik

"Srečna sva in ta hip je to bistveno"

Eva Jandl/Novice Svet24
16. 6. 2018, 08.10
Deli članek:

Katjine počitnice bodo delavne, delala bo intervjuje za poletno različico oddaje Dan. Vsake tri tedne pa obišče svojo ljubezen 800 kilometrov stran.

Osebni album
Že nekaj časa njeno srce greje tujec, ki živi kar 800 kilometrov stran. Njegovega imena ne želi razkriti.

Dolga leta je bila priljubljena voditeljica jutranje oddaje na TV Slovenija, potem pa je po skorajšnji izgorelosti prestopila na Planet TV, kjer vodi magazinsko oddajo Dan, z voditeljico Lili Žagar. Katjo Tratnik tudi letos čaka delovno poletje, saj bo oddajo Dan. z začetkom počitnic zamenjala oddaja Poletni Dan – Katja in Lili bosta posneli serijo intervjujev z ljudmi, ki so zaradi svojih dejanj izstopili iz povprečja, voditeljice pa bodo njune kolegice, ki sicer sodelujejo v oddaji s prispevki in živimi vklopi. Katja ima ob oddaji še redno službo: dela kot piarovka v kontroli letenja. »Ne bom rekla, da ni naporno, je pa zagotovo precej lažje kot prej z Jutrom. Pomaga tudi, če to, kar delaš, rad delaš,« pravi. Pa počitnice? »Poletnih počitnic zadnja leta nisem imela, razen enega, morda dveh podaljšanih vikendov, ko sem bila pa vedno blizu doma. Na morje sem šla aprila letos v Egipt, eksotične dežele so mi predaleč in zahtevajo več dni dopusta, kot si ga lahko privoščim. Tudi na kak »kucl« zlezem sem in tja, hodim rada, a ne maram »grizenja kolen«.

narjiv
Poletni Dan je oddaja, ki bo zamenjala oddajo Dan. – Katja bo zanjo opravljala intervjuje s sovoditeljico Lili Žagar, voditeljstvo pa prepustila kolegicam novinarkam.

LJUBEZEN NA DALJAVO

Katjino srce greje tujec, ki živi 800 kilometrov stran. »Še vedno sem zaljubljena,« odgovori na kočljivo vprašanje in nadaljuje: »In še vedno ohranjava zvezo na daljavo. Ob polnem urniku drugače ne gre, a se trudiva, da se vsaj vsake tri tedne vidiva. Da bi se eden od naju preselil, pa trenutno ni izvedljivo. Ne hitiva, bova videla, kaj bo čas prinesel. Sva pa srečna in to mi je ta hip bistveno.«