Televizijska diva

Bo Doria Ragland le klonila pred Oprah?

Sonči Nered Čebašek/Novice Svet24
15. 6. 2018, 12.00
Deli članek:

Kraljevska poroka 19. maja je očitno rodila sadove tudi za kraljico pogovornih oddaj.

Profimedia
Doria je za voditeljico zdaj, ko je uradna članica kraljeve družine, še večji izziv.

Med zvezdniki z vsega sveta, ki so se zbrali na poroki princa Harryja in igralke Meghan Markle, je bila tudi legendarna Oprah Winfrey.

Manj znano pa je, da se je slavna voditeljica več mesecev pred poroko na vse kriplje trudila v svoj studio privabiti nevestino mamo Dorio Ragland, a slednja ni klonila – o svoji hčerki v javnosti nikoli ni govorila, izjavila je tudi, da tega nikoli ne bo storila. A morda bo svoje načelo kaj kmalu prekršila.

POVEZAVA

Ljubezen do rastlin in joge je Oprah (64) in Dorio (61) zapletla v prijateljevanje.

PODKUPNINA?

Pred poroko v Londonu, kamor sta bili obe povabljeni, se je veliko namigovalo, da bi na dogodku, ko se bosta osebno spoznali, Oprah do prinčeve tašče morda lahko kuhala zamero.

A predvidevanja so bila napačna, saj sta dami takoj po tem, ko so ju predstavili, sproščeno klepetali. »Delovali sta kot dobri stari prijateljici, ki sta se srečali po dolgem času,« je povedal eden izmed očividcev.

Zdaj je jasno, da sta se dami res lepo ujeli, saj svoje prijateljstvo nadaljujeta v Ameriki, kjer živita. Doria je bila celo opažena, ko je zapuščala Oprahino hišo z ogromnim zavojem.

V Los Angelesu sta dami skoraj sosedi, a do poroke v Londonu se nista poznali.

Vsebina zavoja je bila za novinarje zelo mikavna tema, zato je voditeljica potešila njihovo radovednost.

»Doria mi je zaupala, da obožuje kumkvat (vrsta pomaranče z drobnimi plodovi), jaz pa imam na vrtu nekaj lepih mladih rastlin in ponudila sem ji, da kakšno izkopljeva za njen vrt,« je povedala. Naslednje vprašanje voditeljici je bilo logično: ali kumkvat morda ni bil podkupnina, da bi kraljevska tašča le prišla kot gostja v njeno oddajo. Oprahin odgovor je bil zelo iskren: »Če mi lahko tisti mali kumkvat 'zrihta' intervju, bom skakala od veselja.«

Profimedia
Oprah je bila na kraljevski poroki kot po navadi deležna ogromno pozornosti.

DRUŽENJE

Medtem ko Doria o svojem zasebnem življenju še vedno vztrajno molči, je Oprah medijem zaupala, da sta dogovorjeni, da se bosta družili tudi v prihodnje. Doria je namreč ustregla prošnji slavne voditeljice, da bi jo na domačem vrtu poučevala jogo, v čemer je Doria izvrstna. O tem priča tudi dejstvo, da so bili njeni tečaji vedno razprodani, še preden je njena hči postala izbranka britanskega princa in bi si jo učenci izbrali za inštruktorico le zato, da bi jo spoznali.