SKRIVNOSTNA

Severina sprožila ugibanja o novi nosečnosti

N.S./Novice Svet24
14. 6. 2018, 20.40
Deli članek:

Priljubljena hrvaška zvezdnica Severina je z zadnjo objavo na instagramu, v kateri pozira v črnih kopalkah, znova pritegnila pozornost radovedne javnosti in medijev.

instagram
To je fotografija, ki je sprožila nova ugibanja o nosečnosti.

Hrvaška glasbenica Severina, ki je letos dopolnila 45 let, se še vedno lahko pohvali z zavidanja vredno postavo, ki jo tudi rada pokaže javnosti, saj je še vedno videti zelo zapeljiva in postavna.

DOPUST

Pevka pravi, da je zdaj pred njo čas, ko bo veliko koncertirala, a kljub temu si bo vzela čas za oddih, pa tudi če bo to le za nekaj dni, saj kot Dalmatinka pravi, da ji je morje že dovolj, da se sprosti in odpočije.

Severina je s svojo zadnjo objavo na instagramu vsem oboževalcem dala vedeti, da je povsem pripravljena na dolgo in vroče poletje, vsaj če gre soditi po njeni postavi, ki jo lahko občudujemo na fotografiji. A bolj kot to je vsem v oči padel trenutek, zaradi katerega zdaj na veliko ugibajo o morebitni novi nosečnosti. Hrvaška zvezdnica je namreč pozirala na plaži v objemu svojega moža Igorja Kojića. Številni so opazili, da je Igorjeva roka počivala na njenem trebuščku, in seveda so takoj začeli ugibati, ali se je paru morda izpolnila želja po naraščaju. Severina je ves čas po malem tema rumenih medijev, ki vsakič, ko pevka pokaže malo večji trebušček, začnejo ugibati ali ni morda tokrat zares noseča.

ŽELJA PO OTROKU JE VELIKA

Severina in njen partner Igor namreč ne skrivata, da si zelo želita otroka, saj je znano, da sta enega izgubila med nosečnostjo, kar je pevko popolnoma potrlo, ko je takrat bila bitko na sodišču z nekdanjim možem. Kdo ve, morda pa tokrat Severina pod srcem že nosi novega otroka?

Instagram
45 let ima Severina, ki si z Igorjem močno želi otroka.