Meghan

Visoke časti, a konec kariere

Sonči Nered-Čebašek/Novice Svet24
15. 6. 2018, 20.55
Posodobljeno: 15. 6. 2018, 21.34
Deli članek:

Soproga britanskega princa Harryja mora na svoje nekdanje življenje povsem pozabiti.

Profimedia
Meghan se je kot spremljevalka kraljice Elizabete celo popeljala s prestižnim kraljevskim vlakom.

V četrtek je vojvodinja Sussekška Meghan Markle prvič zaigrala visoko vlogo kot članica kraljeve družine.

Manj kot mesec dni po poroki jo je že doletela čast, da jo je moževa babica, kraljica Elizabeta II., določila za spremljevalko na uradnem obisku v Cheshiru.

Kako je Meghan kraljici pri srcu, pa ne dokazuje le želja po druženju z njo, temveč tudi dejstvo, da sta na pot odpotovali s kraljičinim vlakom, kamor so bili doslej povabljeni le redki ljudje, niti vsi člani kraljeve družine niso bili deležni tega, da bi lahko stopili nanj.

NOMINIRANA?

A prvi obisk v družbi ene najvplivnejših žensk na svetu je imel za Meghan malce grenak priokus. Le dan prej se je namreč razvedelo, da je Megan med predlaganimi imeni nominirancev za prestižno televizijsko nagrado emmy.

V kultni seriji Suits – o šarmantnih odvetnikih in odvetnicah v oblačilih najdražjih znamk – je Meghan namreč vrsto let igrala sposobno in na moč zapeljivo Rachel Zane. Svoje sodelovanje v nanizanki pa je kljub prigovarjanju producentov in soigralcev ter milijonskim zneskom, ki so ji jih ponujali, prekinila zaradi tedaj bližajoče se zaroke in poroke s princem Harryjem, saj je članom kraljeve družine prepovedano ukvarjanje s tovrstnimi »posli«.

Meghan je le ena od igralk iz serije Suits, ki se je znašla na seznamu predlogov nominirancev, ali pa bo res tudi nominirana, bo znano šele 12. julija, ko bodo uradno objavili imena vseh nominirancev.

ZAVRNITEV

Vseeno pa se številni mediji že zdaj poigravajo z idejo, kaj se bi zgodilo, če bi bila Meghan nominirana in nagrajena. Prevladuje enotno mnenje, da Meghan nagrade ne bi prevzela in se ne bi niti zahvalila za podeljeno nagrado – ker ji njen novi status soproge britanskega prestolonaslednika to pač prepoveduje.

Soigralka iz serije Suits je dejala, da je to za Meghan velika žalost, saj je za svoje delo živela – bila je zaljubljena vanj in škoda, da mora zdaj s svojo uspešno preteklostjo pomesti, kot da je nikoli ni bilo.

Profimedia
V seriji Suits je Meghan igrala zapeljivo Rachel.