Drastična poteza

Rusko Richie svoji partnerici izklopil internet

Teja Pelko / Novice Svet24
18. 5. 2018, 21.30
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik Rusko Richie je na Radiu Aktual premierno predstavil svojo najnovejšo pesem z naslovom Anica.

Osebni arhiv
Rusko ima nadvse ljubko družinico.

Njegovo srce sicer že vrsto let bije za Stančko Šukalo, nekdanjo manekenko in televizijsko voditeljico, s katero ima tudi dva otroka: sina Kyla in hčerko Mabel.

Osebni arhiv
Rusko je z objavo »prepirčka« s partnerico dodobra nasmejal svoje facebook prijatelje.

Čeprav življenje z dvema majhnima otrokoma ni mačji kašelj, saj prinaša veliko skrbi in neprespanih noči, sta zvezdnika nedavno pokazala, da sta ohranila nagajivo plat svojega razmerja. 

Eno od the prigod je Rusko nedavno delil s svojimi prijatelji na facebooku. Ker Stančka po njegovem mnenju ni bila pridna, ji je izklopil internet, ona pa mu je prek tekstovnih sporočil, ki jih je podkrepila z »dokaznim gradivom« v slikovni podobi, zagrozila, da mu bo pojedla vse sladkarije, če ji interneta spet ne vklopi. Nakar ji je odvrnil, naj to kar stori, saj bo zadnjica zrasla njej, ne pa njemu. 

Glasbenik je naredil print screen (zajem zaslonske slike) njunega dopisovanja in ga objavil na svojem facebook zidu, z njim pa med prijatelji požel salve smeha. Manj je bila nad tem navdušena Stančka in je Rusku v komentarju pod objavo »zagrozila«, da jo mora izbrisati, vendar glasbenik tega ni storil. Parček je sicer hitro zakopal bojno sekiro, mi pa se že veselimo njunega naslednjega »prepirčka« in kazni zanj.

Anica

Najnovejša Ruskova pesem, ki jo je glasbenik premierno predstavil na najbolj poslušanem radiu v Sloveniji, ima sicer že precej dolgo brado. Skladba je namreč dolgo časa čakala v kotu, saj kljub štirimesečnemu delu na njej Rusku ni bila všeč, pa čeprav je vsak, ki jo je slišal, dejal, da je to novi hit. Ko je za sicer zaradi neke druge stvari v studio prišla Antonija Šola, ji je Richie na njeno željo predvajal tudi to pesem in ji ob tem povedal, da ni zadovoljen z besedilom. Ponudila se je, da ga napiše ona, in skladba je lahko naposled ugledala luč sveta.